Пазарувай по:

Активирани филтри:
Размер

Боксови круши

Бързи боксови круши

боксови круши на водна основа

за една интензивна тренировка

в къщи или залата.

Боксови круши Съдържа 22 продукта.

Показване на 1 - 22 от 22 артикула
 • Таванна скоба за закрепване на боксови чували изработена от дебели метални пластини прикрепени една към друга с дебел болт с гайка подсигурена против саморазвиване. Скобата е метализирана за да не коризира и е с два широки отвора на 10 санитметра разстояние за да гарантира безопасно и надеждно окачване към тавана на помещението.

  19,00 лв В наличност
  В наличност
 • Бързата топка, е уред за трениране, който развива бързината, ловкостта, координацията и концентрацията на състезателя.  Подходяща за всички бойни спортове.

  20,00 лв В наличност
  В наличност
 • Скоростна топка, уред за трениране, който развива бързината, ловкостта, координацията и концентрацията на състезателя. Продукта съдържа: 1. Оглавник (приспособление за прикрепяне към главата на състезателя) 2. Ластик 3. Топка

  26,00 лв В наличност
  В наличност
 • Метална верига за окачване на боксови чували. Верига  с четири куки за закачване на боксовите чували и дебел пръстен за монтаж към таванна скоба.

  27,00 лв В наличност
  В наличност
 • SZ Fighters Бърза круша под таван Бърза круша е изработена изцяло от естествена кожа и с подсилени шефове за издръжливост.

  30,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Кука за бърза круша. Кука за окачване на бърза боксова круша изработена от масивни метални части. Лесен монтаж и демонтаж благодарение на болтовото суединение с широка резба. Качествена кука за всички видове бързи круши

  34,00 лв В наличност
  В наличност
 • Често крушата се хваща с едно нееластично въже (обикновено в отгоре), а другата страна е еластична. Като по този начин се ограничава движението на бързата круша.

  39,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Бързата боксова круша,ще подобри вашата бързина и точност. продава се с карабинер

  42,00 лв В наличност
  В наличност
 • Бърза  боксова скоростна круша  за  издръжливост, бързина и точност  Висококачествена PU кожа, практична и издръжливаСферичен  напомпан дизайн Лесно за фиксиране и стабилностПодходяща за всички бойни спортове.

  45,00 лв В наличност
  В наличност
 • Бърза круша ”Standard”. Стандартна бърза боксова круша с високо качество на изработка. Перфектна за развиване на скорост, координация, фокус и спортно темпо в бойните изкуства.

  48,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Бърза круша ”Thaw”. Бърза боксова круша Thaw с изключително високо качество на изработка. Продава се в 2 раззмера всеки с собствени предимства. Малкият размер развива по добре координацията и изисква по-голяма прецизност и скорост. А голямата круша е изисква по голяма сила и сподпомага за изработване на стабилно темпо на работа с ръце.

  56,00 лв В наличност
  В наличност
 • Бърза круша ”Thaw”. Thaw бърза боксова круша с високо качество на изработка и кожа с покритие имитиращо метал. Перфектна за развиване на скорост, координация, фокус и спортно темпо в бойните изкуства.

  59,00 лв В наличност
  В наличност
 • Кръгла бърза круша с два края за обучение по бойни изкуства. Тези бързи круши се закрепват към пода и тавана на помещението посредствен ластични въжета закачени към метални скоби ( както на крушата така и на пода или тавана). 

  61,00 лв В наличност
  В наличност
 • Гъвкав тренажор с круша "Балон" с водна основа. Тренажор с боксова круша за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. 

  104,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Чувал ”Grappling”. Това е чувал използван за граплинг тренировки, подходящ за хвърляния и тернировка на удари по вертикално разположена цел. Чувалът е с дръжки и с човешки размер, за да имитира по-добре човешка мишена.

  169,00 лв В наличност
  В наличност
 • Статична метална стойка за окачване на боксови круши и чували. Стабилна стойка за монтиране към стена изработена от достатачно здрави материали за да гарантира дългогодишна служба. Стойката е с надеждно покритие предпазващо от корозия, и придаващо приятен външен вид.

  173,00 лв В наличност
  В наличност
 •  „Uppercut” Това е боксов чувал за тренировка на ъперкъти или удари с лакти и колена използвани в бойните спортовете с пълен контакт. Крушата се закача хоризонтално и за това е най-удобна за трениране на вертикални удари отдолу нагоре. Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива...

  191,00 лв В наличност
  В наличност
 • Гъвкав тренажор "Цилиндър" с водна основа. Тренажор с боксова круша за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. 

  206,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Гъвкав тренажор с каучукова круша и с водна основа.. Тренажор с боксова круша за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. 

  252,00 лв В наличност
  В наличност
 • Платформа с прецизно регулируема височина за бърза круша  . Това е стойка за боксова круша с плавно регулируема на височина платформа. Стойката се прикрепя към стена посредством желязна рамка , изцяло боядисана за по добър вид и за предпазване от ръжда.

  341,00 лв В наличност
  В наличност
 • Манекен с крушовидна форма с основа за пълнене. Тренажор за младежи с боксова круша за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. 

  406,00 лв В наличност
  В наличност
 • Боксова платформа с прецизно регулируема височина за бърза круша  .Това е стойка за боксова круша с плавно регулируема на височина платформа. Стойката се прикрепя към стена посредством желязна рамка, , изцяло боядисана за по добър вид и за предпазване от ръжда.  

  633,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 22 от 22 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!