ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ-ВИРУМИН

P.W.M. GAMA

ИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ има благотворно влияние върху преуморените мускули и стави, с ежедневната дейност и след увеличаване на физическото натоварване. Препоръчва се за масаж на напрегнати мускули, като ги затопля, и следователно ги релаксира, което води до релаксация на цялото тяло.

Повече детайли

32,50 лв

ПРИЛОЖЕНИЕ:ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ се прилага в случаи на замръзване на краката, състояния на повишено мускулно напрежение, преумора на мускулите, скованост на ставите, пренатоварена скелетната система.

СЪСТАВ:Вода, Полисорбат 20 ,Пропиленгликол , Екстракт от посевен овесЕкстракт от люспи(шушулки) на елдаБутиленгликол , Екстракт от плодове на бял трън,Екстракт от листа на зелен чайХидролизиран пшеничен протеинЕкстракт от семена на конски кестенГлицеринХидролизирана гума от Тара (Молина)Гума от Тара (Молина)Карбомер, Триетаноламин , Феноксиетанол , Калиев сорбат, Имидазолидинил урея, DMDM хидантоин ,Парфюм, Ванилил бутил етер, Лимонен Линалол , Евгенол , Гераниол , Цитрал.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:Нанесете тънък слой от ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ върху кожата и нежно го втрийте. Изчакайте, докато гелът напълно попие в кожата. Сгряващият ефект може да се усети след няколко минути.Прилага се 2 -3 пъти на ден.

ПРЕПОРЪКИ И ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ: Продуктът е предназначен за външна употреба.Измивайте ръцете си внимателно след прилагането на гела .Гелът не трябва да се използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи .Избягвайте контакт с очите. Ако настъпи контакт на очите с гела, е необходимо незабавно да ги измиете с чиста вода и се свържете с вашия лекар. В случай на случайно поглъщане на гела е необходимо веднага да се свържете с вашия лекар .Необходимо е да се избягва контакт на гела с лигавиците (например устната кухина, носа, интимни области) .

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ:Да се съхранява на сухо място на стайна температура,между 15' С и 25'С да не се излага на пряка слънчева светлина,недостъпно за малки деца ,в оригинална опаковка. Да не се използва след дата посочена върху опаковката

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!