ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ

P.W.M. GAMA

ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ се прилага при тежки (уморени) крака, нощни крампи на краката, подуване на краката и ръцете , разширени кръвоносни съдове, разширени вени; за лица, които прекарват много време в изправено или седнало положение.

Повече детайли

32,50 лв

СЪСТАВ:ВодаПолисорбат 20, ПропиленгликолЕкстракт от посевен овес,Екстракт от люспи на елдаБутиленгликол ,Екстракт от плодове на бял трънЕкстракт от листа на зелен чайХидролизиран пшеничен протеинЕкстракт от семена на конски кестен,ГлицеринЕкстракт от корен на бодлив залист , Екстракт от кора на лимонЕкстракт от горски енчец, Феноксиетанол , Бензоена киселинаДехидрооцетна киселина,Хидролизирана гума от Тара (Молина)Гума от Тара (Молина)Карбомер , Триетаноламин , МентолКалиев сорбат , Имидазолидинил урея ,DMDM хидантоин ,Масло от обикновена хвойна.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:Нанесете тънък слой от ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ върху кожата и нежно масажирайте. Изчакайте, докато гелът напълно попие в кожата. Охлаждащият ефект може да се усети след няколко минути.Прилага се 2 -3 пъти на ден.

ПРЕПОРЪКИ И ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ: Продуктът е предназначен за външна употреба.Измивайте ръцете си внимателно след прилагането на гела .Гелът не трябва да се използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи .Избягвайте контакт с очите. Ако настъпи контакт на очите с гела, е необходимо незабавно да ги измиете с чиста вода и се свържете с вашия лекар. В случай на случайно поглъщане на гела е необходимо веднага да се свържете с вашия лекар .Необходимо е да се избягва контакт на гела с лигавиците (например устната кухина, носа, интимни области) .

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ:Да се съхранява на сухо място на стайна температура,между 15' С и 25'С да не се излага на пряка слънчева светлина,недостъпно за малки деца ,в оригинална опаковка.Да не се използва след дата посочена върху опаковката

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!