Протеинов шейк

Weider

Body Shaper Low Carb Protein Shake 

Протеинов шейк с ниско съдържание на въглехидрати 250 ml.

Повече детайли

4,65 лв

Ние създадохме протеинов шейк в удобна 250 мл бутилка за тези, които искат да имат стройно несъдържащо мазнини тяло! Този протеинов шейк е в помощ на всички решили динамично да разграждат мазнините си. Защото от диетата Аткинс е известно на много хора, че твърде много въглехидрати които приемате Ви правят дебели, а за да запазите фигурата си слаба трябва да приемате повече висококачествени протеини. Само по този начин наистина губите мазнини!

    Последните научни открития са довели до революция в оценката на диетите. В Съединените щати и други високо развити държави, хората напълняват, въпреки че консумират много нискомаслени продукти. Очевидно че намаляване на приема на мазнини само по себе си не е достатъчно!  Доказано е, че намаляването на въглехидратите е по-важно.

    Кой не би искал да отслабне, и това да е предимно от загуба на мазнини без  загуба на мускулната маса и течност. Следователно тялото се нуждае от оптималното съотношение от три компонента:  много протеин, нормален процент "добри мазнини" и най-вече с ниско съдържание на въглехидрати!

     Така че за нашия Low Carb Protein Shake, ние използваме само висококачествени суровини, млечни протеинови източници с около 50% съдържание, така че той притежава най-добро качество и висока биологична стойност. Количеството от 250 мл съответства на оптималното хранене във фитнеса. Благодарение на балансираните съставки в тази доза сега Вие можете да се храните навсякъде здравословно, като това включва оптимален прием на протеини.

Но внимавайте: Тези прекрасни вкусове водят  до пристрастяване!

Характеристики на продукта:

Ниско въглехидратен, високо протеинов шейк с ниско съдържание на мазнини

Най-добрата формула за отслабване

Препоръка: Пийте всеки ден един или два шейка.  Отличен, когато нямате време или желание да си приготвяте ястие.

Важно!  Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.  Съхранявайте при температура 0oC-25oC. Пазете от замръзване!

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!