АЛОЕ “DETOX” ФОРМУЛА

Lily of the desert

Специална детокс формула с 80% organic съставки. Съдържа комбинирани екстракти от билки и organic алое вера, за които е клинично доказано, че намаляват нивата на амоняк и нитрати в организма с 11%. Известно е още, че Алое “Detox”формула на американската компания Lily of the desert, противодейства при запек. 

Повече детайли

52,44 лв

 • Продуктът е създаден по патентованата система Aloesorb™, благодарение на която извлечените от алое полизахариди са с високо молекулярно тегло и съответно – предоставят максимално високи ползи за организма. Полизахаридите са едни от най-биологично активните компоненти в състава на алое. ПродуктътАлое “Detox”формула може да се приема ежедневно, тъй като действието му е меко и нежно. Алое вера съдържа повече от 200 биологично активни съставки, включително горепосочените полизахариди, незаменими аминокиселини, витамини, минерали, ензими и др. Сокът от алое в Алое “Detox”формула, е източник на всички ценни съставки, съдържащи се в същинското растение. Алое “Detox”формула  намалява нивата на токсините в организма, прочиства отпадъците от дебелото черво и възстановява нормалното функциониране на разстроения стомах. Поддържа редовността на стомаха и подобрява усвояването на хранителните вещества. Приемът на продукта допринася и за нормалното състояние на черния дроб и пикочните пътища. Формула, източник на 80% organic съставки! Пластмасовите бутилки, в които се предлагаАлое “Detox”формула  , не съдържат бисфенол А!

 • Допринася за нормалното функциониране на храносмилателната система и за нормалния алкално-киселинен баланс на стомаха. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

ЗАБЕЛЕЖКИ

 • Този продукт е напълно натурален. Допустими са изменения в цвета, което не води до промяна на качеството, ефективността и чистотата. Да се консумира до 5-6 месеца след отваряне. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

 • Няма наблюдавани.

ДОЗИРОВКА

 • Да се изпива от 1 доза (59ml) до 4 дози (236ml) дневно, чисто или смесено с друга течност. РАЗКЛАТЕТЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА.
 • СЪДЪРЖАНИЕ

  • Съдържание: в 1 доза (59 ml) дн.доза
   Organic Алое Вера Сок (вътрешност на листата, филтрирани цели листа и пулпа) 51 ml 204 ml
   Aloesorb™ Organic полизахариди 60 mg 240 mg
   Патентована билкова смес от: Градинска мента (лист), Млечен бодил/бял трън (семена), Ехинацея (лист), Репей (корен), Глухарче (лист), Зелен чай (лист), Червена детелина (цвят), Син кохош (корен), Зърнастец (кора), Червен бряст (кора). 500 mg 2000 mg
    Калций  25 mg  100 mg
    Магнезий  4 mg  16 mg
    Натрий  25 mg  100 mg
    Калории  4 16
    Общо въглехидрати  1 g  4 g
    Общо хранителни влакнини (фибри)  4 g  16 g
    Гума арабика  4 g  16 g
   Други съставки:  Натурални аромати, Гума ксантан, лимонена киселина (стабилизатор на киселинността), консерванти: натриев бензоат (по-малко от 0,1%), калиев сорбат (по-малко от 0,1%). Съдържа 80% натурални съставки.
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!