BCAA Free Form Liquid

Extrifit

Разклонените верижни аминокиселини се съдържат в храната, което от своя страна означава, че те са напълно естествени и приема им не може по-никакъв начин да доведе до нежелани или странични ефекти.

Повече детайли

36,00 лв

ПРАВИЛНО ОТНОШЕНИЕ НА BCAA: 2: 1: 1

Продуктът ни BCAA Free Form Liquid 80000 мг съдържа оптимално съотношение BCAA - два пъти повече L-левцин, отколкото L-изолевцин и L-валин. Защо съотношение 2: 1: 1? Левцинът се счита за най-важното от BCAA за процесите в мускулите, възникващи по време и след тренировката. Съотношението 2: 1: 1 отговаря на физиологичната нужда от BCAA и има най-добър ефект. Ако използвате по-високи дози L-левцин, то не би могло да се използва по-добре, тъй като валидното законодателство на Rubner за ограничаване на аминокиселината е валидно (аминокиселините от използването на храна зависят от минималното съдържание на аминокиселини).

Можете да доставите на тялото си аминокиселини с разклонена верига за целия ден. Особено, ако сте на диета опитвайки се да загубите нежелана телесна мазнина, се препоръчва да използвате BCAA дори и в деня в който не тренирате, а идеалния прием е сутрин на празен стомах.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ BCAA FREE FORM LIQUID 80000 MG:

Препоръчително е да използвате BCAA преди, по-време или след тренировка. За покачване на мускулна маса е препоръчително да използвате BCAA Free Form Liquid 80000 мг след тренировката.

Начин на употреба:

  • за максимална енергия, висока интензивност и предотвратяване загуба на мускули се приема 1 лъжичка (50 мл) 20 - 30 минути преди тренировка
  • за увеличаване на мускулната маса приемайте 1 лъжичка (50 мл) веднага след тренировка

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!