L-Arginine weider

Weider

Капсули с високо ефективен L-Аргинин

100 капс.

Повече детайли

50,00 лв

Аргинина е една от важните аминокоиселини в човешкото тяло и участва в много важни процеси в организма. Използвана за увеличаване производството на азотен окис (NO). Засилва кръвния ток и често се използва в продукти, предназначени за подобряване на сексуалните функции. Повишава нивото на растежния хормон и помага за поддържане на точното съотношение между мускули и мастна тъкан.Приемането на Аргинин стимулира проитока на хранителни вещества към мускулите. Подобрява качеството на тренировките, повече сила, издържливост и по добри резилтати. Ускоряване на възстановителните процеси.  Подобряване растежа и поддържането на мускулна маса.

WEIDER L-Arginine caps. съдържат висококачествен аргинин хидрохлорид, който ви предоставя целия ви нужен аргинин.

Тренировъчна фаза: След като веднъж сте взели L-Аргинин, повече никога няма да искате да тренирате без него

Предназначен за:

   * Растеж на мускулна маса – увеличава производството на самотропин (хормон на растежа – STH).

   * Стимулира производството на NO – повишен кръвен ток. 

   * Стимулира сексуалния тонус.

    * Ускоряване на възстановителните процеси.

    * Подобряване на силата, растежа и поддържането на мускулна маса.

    * Намалява нивото на холестерол. Подобрява сперматогенезата.

    * Основна съставка на NO-бустер без допълнителните въглехидрати и кофеин

    * Чиста свободна форма на аргинин

 Действие: L-Arginine на WEIDER е чиста форма на аминокиселината аргинин със силен анаболен ефект. Участва в изграждането на чиста мускулна маса и предпазва от катаболен процес. Стимулира отделянето на хормона на растежа, подпомага възстановяването, повишава енергетичния потенциал и използва телесните мазнини като източник на енергия, подобрява сексуалния тонус. Прекурсор на азотния оксид.

Начин на употреба: Капсулите  се поглъщат с достатъчно количество вода или спортна напитка. Алкохолни напитки и мляко не са подходящи. Да не се превишава препоръчаното количество. Да не се дъвчат.

Препоръчителен прием: Пет капсули преди и тренировка. В дните на възстановяване – пет капсули след закуската

Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.  Да се пази от директна слънчева светлина! Пазете от замръзване!

Хранителни стойности

  за 100 гр. 5 капсули
Енергия 1432kj/337kcal 99kj/23kcal
Протеин 81 гр. 5,6 гр.
Въглехидрати 0 гр. 0 гр.
Мазнини 1,3 гр. < 0,1 гр.
L-Аргинин 73,2 гр. 5000 мгр.

 

СЪСТАВ:  Аргинин, желатинови капсули.

ВНИМАНИЕ: Продукт за специално хранене предназначена за употреба при интензивно мускулно натоварване, особено при спортисти. Продуктът  не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не е подходящ за деца под 15 годишна възраст. Не е подходящ за бременни жени и кърмачки. Не съдържа вещества с характер на допинг. 

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!