ALL Free Form BCAA weider

Weider

  * Изграждане на мускули

   * Увеличаване на силата

   * Фаза на изчистване

       130 таб.

Повече детайли

42,00 лв

* Съдържат само чисти синтетични аминокиселини

   * Осигуряват високоефективното съотношение 2:1:1

   * Създават условия за по интензивни тренировки

   * Предпазва мускулатурата

   * Спомага за бързото възстановяване

   * Спомага за избягване на претренираност

Препоръчителен прием:  Пет таблетки преди и след тренировка. Така избягвате разграждането на мускулатурата и усета за претренираност.

   Информация:  ВСАА таблетки съдържат синтетични разклонени вериги амонокиселини които подпомагат вашата мускулатура с важни хранителни вещества. Те се съдържат в свободни форми, което ги прави по бързо абсорбируеми. Ако ги приемете преди тренировка те предпазват мускулатурата ви от умора, което пък позволява по интензивна тренировка, и мускулатурата ви е защитена. ВСАА са много нужни и полезни особено през фазата на мускулното изчистване (дефиниране). Предназначени за качествено и бързо възстановяване. Увеличаване на обема на мускулната маса. Подобряване мускулната активност. Предпазване мускулната маса от увреждане по време на физическа активност. Защитава мускулната маса от разграждане по време на процеси за редукция на теглото. Забавя физическата умора.

Важно !!!  Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

 

Хранителни стойности

  за 100 гр. за таблетка за 5 таблетки
Енергия 1133kj/267kcal 18kj/4,3kcal 91kj/21kcal
Протеин 62,3 гр. 997 мгр. 4984 мгр.
Въглехидрати 2,4 гр. 38,4 мгр. 38,4 мгр.
Мазнини 0,9 гр. 14,4 мгр. 72 мгр.
L-Левцин 30 гр. 500 мгр. 2500 мгр.
L-Изолевцин 15 гр. 250 мгр. 1250 мгр.
L-Валин 15 гр. 250 мгр. 1250 мгр.

 

Предназначени за:

Качествено и бързо възстановяване. Увеличаване на обема на мускулната маса. Подобряване мускулната активност. Предпазване мускулната маса от увреждане по време на физическа активност. Защитава мускулната маса от разграждане по време на процеси за редукция на теглото. Забавя физическата умора.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!