Списък на продуктите по производители Budo Best

Budo Best .Екипировка и артикули за всички бойни спортове.

 • Комплект щитове за лоу кик2 броя щитове с отделни колани за кръста за всеки един от тях. Удобни колани за пристягане към бедрата.Специален дизайн както за кръгообразни , така и за фронтални кикове към бедрата. 

  Научете повече =...

  268,00 лв В наличност
  В наличност
 • Настилка за обучение по джудо - татами. Тази джудо настилка е изработена от пяна с висока плътност, с тегло около 160 кг / м3. Татами 4 см дебелина и с площ от два квадратни метра.

  Научете повече =...

  286,00 лв В наличност
  В наличност
 • Яма Тачи е японски меч, който е бил използван в самурайски битки. Това е меч направен специално за бой от конски гръб. Това е ръчно изработен и напълно функционален меч .

  Научете повече =...

  338,00 лв В наличност
  В наличност
 • Тайко Тачи е японски меч, който е бил използван в самурайски битки. Това е меч направен специално за бой от конски гръб. Това е ръчно изработен и напълно функционален меч .

  Научете повече =...

  339,00 лв В наличност
  В наличност
 • Платформа с прецизно регулируема височина за бърза круша  . Това е стойка за боксова круша с плавно регулируема на височина платформа. Стойката се прикрепя към стена посредством желязна рамка , изцяло боядисана за по добър вид и за предпазване от ръжда.

  Научете повече =...

  341,00 лв В наличност
  В наличност
 • Този гумен  тренировъчен  автомат е мащабно възпроизвеждане на автомат М 401. Копира точно формата и. Безопасна е при отработване на техники. Няма риск от злополуки, както при истинското оръжие. Освен това няма да повредите автомата, който струва много. Обучение с пушка - чудесен избор за служители в специалните части при тренировъчни сесии.

  Научете повече =...

  374,00 лв В наличност
  В наличност
 • Манекен с крушовидна форма с основа за пълнене. Тренажор за младежи с боксова круша за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. 

  Научете повече =...

  406,00 лв В наличност
  В наличност
 • Нагината е меч с дълга дръжка или алебарда. Оръжие, използвано във феодална Япония, състоящо се от дървена дръжка с дължина около 2 метра и извито острие, направено по същата технология, като това на катана, заострено едностранно. Оръжие, използвано от конници или пешаци главно за срязване на сухожилията на конете. Това е и оръжието за избор на съпругите...

  Научете повече =...

  420,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ъперкътник за стена. Щит за стена, използван най вече в бокса за трениране на всички видове боксови удар, включително и ъперкъти. Изработен е от изкуствена или естествена кожа с целеви точки маркиращи ударните зони. Ъперкътникът е с метална рамка за прикрепяне към стена, с 8 отвора за болтове за максимално добро закрепване.

  Научете повече =...

  431,00 лв В наличност
  В наличност
 • Многоцелеви тренажор с основа за пълнене. Тренажор с лесно местещи се цели за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. Това е тренажор с куха основа, който може лесно да бъде разположен във всяка стая или фитнес зала без допълнителна нужда от закрепване.

  Научете повече =...

  468,00 лв В наличност
  В наличност
 • Tatami "Roll" е татами за джудо което може да се навива на ролка. То е лесно за пренасяне и поставяне. Спестява много време ако трябва всекидневно да демонтирате татамито и е лесно за складиране.

  Научете повече =...

  590,00 лв В наличност
  В наличност
 • Боксова платформа с прецизно регулируема височина за бърза круша  .Това е стойка за боксова круша с плавно регулируема на височина платформа. Стойката се прикрепя към стена посредством желязна рамка, , изцяло боядисана за по добър вид и за предпазване от ръжда.  

  Научете повече =...

  633,00 лв В наличност
  В наличност
 • Метална цилиндрична база с пружина монтирана върху /водна/ основа. Таргет тренажора има свободно въртяща се около остъ си "Мишена" за атакуване и отбрана.

  Научете повече =...

  772,00 лв В наличност
  В наличност
 • Боксов тренажор "Darius" с основа за пълнене. Чувал за бокс от полиплан за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. Това е тренажор с куха основа, който може лесно да бъде разположен във всяка стая или фитнес зала без допълнителна нужда от закрепване.

  Научете повече =...

  782,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Стретчер с лост Стационарен уред за разтягане на краката управляван с лост. С помощта на тези уреди ще можете бързо, безопасно и без нужда от помощ да си разтегнете краката и да постигнете перфектен шпагат, а управлението с волан позволява плавно да конторлирате натоварването на крайниците ви и лесно да следите напредъка си.

  Научете повече =...

  848,00 лв В наличност
  В наличност
 • Боксов тренажор "Colossus" с основа за пълнене. Голям чувал за бокс от полиплан за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове.

  Научете повече =...

  955,00 лв В наличност
  В наличност
 • Манекен с основа за пълнене  Манекен тип  с човешка форма и основа за пълнене.Основата се пълни с вода или пясък , изключително лек в празно състояние, която позволява мобилност на тренажора - Здраво захващане на торса към основата - Пружина между торса и основата, поемаща ударите 3 степени на регулиране.

  Научете повече =...

  1 330,00 лв В наличност
  В наличност
 • Винг Чун тренажор с основа за пълнене. Пластмасов тренажор за двама души с куха основа, който може лесно да бъде разположен във всяка стая или зала без допълнителна нужда от закрепване. 

  Научете повече =...

  1 530,00 лв В наличност
  В наличност
 • Професионална ММА клетка с платформа и подиум. размери:9х9х1метър

  Научете повече =...

  50 423,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 217 - 235 от 235 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!