Как да поръчам.

 

Вие можете да изберете плащане на продукта по един от следните начини:

1.Плащане на куриера при получаване на продуктите (наложен платеж).

Това означава, че вие поръчвате продуктите, ние ви ги изпращаме в срок до 2 дни за страната и до 12часа за София,   когато пратката пристигне при вас е необходимо дa заплатите дължимата сума на куриера - доставчик.Цената на услугата е   5лв. до офис на спиди  и 7 лв. до адрес.

 

2.Плащане по банков път.

Това означава, че вие трябва да преведете сумата по банков път. След като ние получим потвърждение, че сумата е преведена,  ви изпращаме поръчаните продукти.

 

Регистриране на Поръчка

Beauty and Power Online Shop регистрира и изпълнява само поръчкив които са коректно попълнени задължителните полета във формата за поръчкаа именно адрес за доставка и телза потвърждение на поръчката.

 

Преглед на Поръчкaтa

Преди да изпратим вашата поръчка, на посочените от вас телефони ще ви потърси служител от отдел продажби, за потвърждение и за да уточни начина и времето на доставката .При направена поръчка до края на текущият ден, то тя следва да бъде изпратена на последвалия работен ден с изключение на марките budobest , thaw, edo при, които доставката може да отнеме повече време (събота и неделя се третират като неработни дни от гледна точка на превозвачите).

Понеделник – Петък : 10.00 ч. – 18.30 ч.
                       Събота : 10.00 ч. – 17.00 ч. 

Поръчки онлайн се приемат по всяко време на денонощието.

 Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване.

 

        

 


Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!