Ехинацея комплекс (корен)

Nature's way

 

Ехинацея комплекс (корен) 450 mg – естествен продукт за укрепване на имунната система и защита от настинка и грип.

Комплекс екстракти, извлечени от корен на ехинацея ангустифолия оргáник и ехинацея пурпурея! Естествено решение при отслабен имунитет и често повтарящи се настинки и грип!

Повече детайли

46,70 лв

 

Ехинацея е част от сем. Сложноцветни и произхожда от Северна Америка. Съцветията й наподобяват маргаритки, а цветовете й са пурпурен, розов или бял цвят.

Съществуват много видове ехинацея, но Ехинацея пурпурея (пурпурна ехинацея) и Ехинацея ангустифолия са най-популярните в рода. Корените им се отличават с богато съдържание на полезни вещества, включително витамин С, алкиламиди, цикориева киселина, полизахариди и др. с добре изразени лечебни ефекти.

Фитохимикалите, съдържащи се в корена на ехинацея стимулират имунната функция и действат тонизиращо. До момента проучванията, направени върху свойствата на ехинацея са повече от 300 на брой, а резултатите от тях показват, че особено значими са ползите на ехинацея при често повтарящите се инфекции.

Ехинацея е въведена в медицинските практики на Съединените щати още около 1880-те години като средство за лечение на обикновена настинка. Днес ехинацеята често се използва в Германия за лечението на обикновена простуда и инфекции на горните дихателни пътища.

СЪДЪРЖАНИЕ

Хранителна добавка, 100 V-капсули

 

Съставки:                                            (в 2 капс.)         дн.доза

Ехинацея Комлекс (корен)                  900 mg         1800 mg

Eхинацея ангустифолия Органик (корен),

Ехинацея пурпурея (корен)

Растителна капсула, магнезиев стеарат.

Не съдържа:Изкуствени оцветители, аромати, царевица, млечни продукти, глутен, консерванти, сол, соя, захар,пшеница, мая или ГМО.

Нето тегло: 66 g

Дозировка и приложение: По 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!