Грейпфрут Семена

Nature's way

За укрепване на организма:

Слабият имунитет и неправилната терапия винаги водят до това: податливост към простуда и често повтаряща се липса на енергия. За да излезете от този затворен кръг и да се чувствате по-енергични, е необходимо да възстановите защитните сили на организма!

Грейпфрут Семена 250 mg х 60 капс

Повече детайли

43,60 лв

  Грейпфрут семена (Grapefruit seed) на американската компания Nature’s Way е природен продукт със силно антисептично действие, който по естествен начин укрепва имунната система и намалява умората. Противодейства на различните микроби, вируси и други микроорганизми и защитава тялото от тяхното влияние. Благоприятства тонуса и увеличава жизнеността.

 

Грейпфрут семена е много добър източник на биофлавоноиди – полифенолни антиоксиданти с благотворно въздействие по отношение на имунитета, кръвоносните съдове и нивата на холестерола, както и детоксикацията на организма.

Описание на продукта:

Екстрактът от грейпфрут е доказано естествено средство за силен имунитет, поради което бива наричан и „естествен антибиотик”. Грейпфрутът е мощен източник на витамин С, фибри, калий, пектин и други хранителни вещества, които защитават клетките от увреждане и намаляват риска от втвърдяването на артериите. В семената на грейпфрута се съдържат и съединения с широк спектър на действие върху стомашно-чревния тракт и са по-полезни, в сравнение с изстискания от него сок.

 

Източник на екстракт от семена на грейпфрут, стандартизиран до 12:01 концентрат. Екстрактът от семена на грейпфрут на американската компания Nature’s Way, стимулира организма и допринася за повече жизненост и енергия. Притежава антиоксидантно и пречистващо действие. Подпомага дейността на храносмилателната система.

 

Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Продуктите им са синоним на високо качество.

Грейпфрут Семена 250 mg х 60 капс., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсула 2 - 3 пъти дневно с храна или вода.

Съдържание


Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Семена от грейпфрут
Концентрат в съотношение 12:1
250 mg 750 mg

Други съставки: Ориз на прах, растителна целулозна капсула, силициев диоксид.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA Grapefruit Seed

Разфасовка:

60 V-капсули

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!