Тоналин КЛА

Natural Factors Canada

 Тоналин КЛА е източник на линоленова киселина. Линоленовата киселина спада към естествените мастни киселини. Изолира се от сиренето и месото, и е една от най-често използваните в много хранителни добавки за редукция на теглото. Всяка капсула от продукта съдържа 780 mg конюгирана линолова киселина, получена по натурален път от олио от шафран.

1000 mg x 90 софтгел капсули

Повече детайли

62,00 лв

Препоръчва се за здравословна редукция на теглото и е особено ефективна, когато се комбинира със здравословен режим на хранене и физическа активност.

Множество клинични проучвания са доказали високото качество и безопасността на конюгираната линолова киселина в продукта (CLA).

СЪДЪРЖАНИЕ

Хранителна добавка, 90 софтгел капсули

 

Съставки:      (в 1капс.)   дн.доза

Тоналин                 1000 mg                  6000 mg

от който:                 780 mg                  4680 mg

Свързана линоленова киселина(CLA)

Софтгел капсула (желатин, глицерин,  пречистена вода, карамел).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, соя, яйца, черупчести, сол, ядки или ГМО.

Нето тегло: 98 g

ДОЗИРОВКА

Дозировка и приложение:  По 2 капсули 3 пъти дневно.

Приложение: Допринася за поддържане на нормално ниво на мазнините в организма, особено когато се използва в комбинация с нискокалорична диета и увеличена физическа активност.

Забележка: Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца.

Да не се използва при сърдечно-съдови заболявания, диабет, метаболитен синдром и инсулиновата резистентност. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение: На място недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!