Anabolic State

Nutrabolics

Анаболичното (мускулно изграждащо) и антикатаболичното (мускулно  предпазващо) действие на BCAA и глутамина, прави продуктът вашата оптимална след-тренировъчна формула, ако целта ви е да постигнете максимален мускулен растеж и сила.

Повече детайли

55,00 лв

Nutrabolics Anabolic State 

Аминокиселините с разклонена верига са най-важните от групата на есенциалните. Nutrabolics ги предлага в микронизирана форма – L-Leucine, L-Isoleucine и L-Valine,с добавка на L-Lysine и L-Glutamine.

BCAA се вливат изключително бързо в кръвния поток и атакуват директно мускулните клетки като възстановяват мускулната тъкан от микротравмите и разкъсванията, причинени от тежката тренировка.

Постъпилият в организма глутамин е първата необходима стъпка към възстановяването на изчерпания мускулен гликоген.

Анаболичното (мускулно изграждащо) и антикатаболичното (мускулно предпазващо) действие на BCAA и глутамина, прави продуктът вашата оптимална след-тренировъчна формула, ако целта ви е да постигнете максимален мускулен растеж и сила.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства

Начин на употреба:                                          

Една доза (12,5 гр.) преди и една доза след тренировка.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!