МСМ- Метилсулфонилметан

Nature's way

 

МСМ / Метилсулфонилметан 1000 mg – естествен продукт при

болки в мускулите и ставите

Повече детайли

48,90 лв

 

Описание

Метилсулфонилметан (MSM) е естествено сярно съединение, съставено от групи метил и сяра. Той е един от най-богатите на съдържание минерали в човешкото тяло. Той е чист, нетоксичен, органичен и неметален елемент с широко разпространение в природата. MSM е отговорен за производството на серотонин – т.нар. хормон на щастието. Когато обаче MSM е с понижени нива в организма, спадат нивата и на така важния хормон, като това може да се отрази на нормалното функциониране на нервната система.

Метислулфонилметанът влияе благоприятно на съединителната тъкан и способства за нормалната функция на ставите. MSM допринася както за кръвоснабдяването, така и за нормалното състояние на  мускулната тъкан, тъй като е един от най-богатите източници на сяра.

Биохранителната сяра (МСМ) е ангажирана и в производството на колаген – най-важният за красивата кожа белтък. Затова приемът на МСМ под формата на добавка има благоприятно въздействие и върху състоянието на кожата, като допринася за нейната гладкост и еластичност.

Подкрепя дейността на храносмилателния тракт и регулярната функция на червата. Смята се, че подпомага тъканите на червата. Много съвременни проучвания сочат, че МСМ повлиява благоприятно състояния на хроничен запек и затлъстяване, както и нормалната чернодробна функция.

СЪДЪРЖАНИЕ

Хранителна добавка,  120 таблетки.

 

Съставки:         (в 1 капс.)               дн. доза

MСM                1 g (1000 mg)      4 g (4000 mg)

(метилсулфонилметан като OptiMSM™)

Целулоза, глицерин, магнезиев стеарат, акациева смола.

Не съдържа:  Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая.

Нето тегло: 135,6 g

Дозировка и приложение: По 1 капсула до 4 пъти дневно с храна или вода.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!