Цито греен

Allmax Nutrition

Какво е CytoGREENS?
CytoGREENS е изключително концентрирана и много мощна „Зелена” формула, предназначена за ускоряване възстановяването след упражнения, за

подобряване и увеличаване на издръжливостта.

Повече детайли

105,00 лв

• Помага за бързото възстановяване на мускулите
• Притежава мощни антиоксидантни свойства
 

 
Кой трябва да приема CytoGREENS?
Всеки, който е активен спортист или всички, които искат да подобрят здравето си. Те могат да се възползват от тази богата на хранителни вещества и минерали „зелена” суперхрана. CytoGREENS са 100% натурални, вегетариански, без ГМО, без консерванти и без пълнители, като лецитин. Известен факт е, че повече от 25% от „най-зелените” формули на пазара съдържат лецитин.  Защо трябва да плащате за тези продукти, след като вече има CytoGREENS.

Тази „супер храна” съдържа висока стойност на ORAC антиоксиданти.  CytoGREENS е продукт богат на фибри и омега 3 EFA’s, в комбинация с мощни храносмилателни ензими и растителни протеини за постигане на 100% бионаличност за ускорено възстановяване и увеличаване на издръжливостта.
 

CytoGREENS  е ултра концентриран продукт, богат на хлорофил. В него се съдържат множество зелени суперхрани като спирулина, хлорела и ултра фин Зелен чай – без изкуствено оцветяване,  с 100% естествен аромат, 100% естествен подсладител.

Спирулината са признати за един от най-големите потенциални източници на белтъчини и други жизненоважни хранителни вещества сред растенията. Спирулината стимулира, укрепва и подсилва имунната система на човека и се оказва особено полезна при поддържането на здравословен и балансиран режим на хранене. Освен това, поради липсата на целулозни клетъчни стени, спирулината не изисква химическа или физическа преработка, за да стане храносмилаема.

Хлорелата има мощно детоксикиращо действие срещу тежки метали и други пестициди. Много изследователски проекти в САЩ и Европа сочат, че тези микроводорасли могат също да помогнат при борбата на организма с устойчиви въглеводороди и метални токсини като живак, кадмий и олово, както паралелно с това засилва имунната система.

Освен всичко това, CytoGREENS  включва в себе си цели 346 мг ORAC антиоксиданти. Дори да погледнете в съдържанието на най-известните „зелени” продукти, ние сме сигурни, че няма да намерите там такова високо съдържание.

Е, не мислите ли, че тази хранителна добавка е наистина уникална?

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

 

УПОТРЕБА:
Смесете една лъжичка от CytoGREENS с 1 чаша студена вода, един до два пъти на ден.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!