Изолатор за Бицепс

Armageddon Sports

Знаете ли какво е „чийтинг“?

Това е най-лошото нещо,

което можете да направите, докато тренирате.

Единственото нещо, което можете да постигнете с него е да се контузите.

Универсален размер      

Повече детайли

50,00 лв

Бицепс изолаторът е направен така, че да държи гърба и лактите Ви заключени, докато правите сгъване с щангата или с дъмбели. Още изолира и раменете, което ще допринесе и за предпазване от контузия.

 СИГУРНО, ЗДРАВО И КОМФОРТНО: 5 мм дебело алуминиево тяло, което е изкривено така, че да Ви пасне идеално и да работи за това, за което е направен продукта! Вашето представяне в залата и извън нея ще бъде подобрено със сигурност, ще бъдете по-изправени и това ще донесе повече погледи върху Вас. Можете ли да повярвате? Опитайте сега нашият изолатор за бицепс и се уверете в качествата му!

     ИЗГЛЕЖДА НЕВЕРОЯТНО ВЪРХУ ВАС: Изключителният дизайн Ви позволява да се чувствате непобедими и така, сякаш ще можете да вдигнете всичко в залата! А така ли е наистина?! Разбира се, че е! Всичко е възможно, просто трябва да бъдете търпеливи и с времето със сигурност ще развиете здрави ръце, с които да вдигате по-големи тежести.

     СДОБИЙТЕ СЕ СЪС СИЛА И НЕВЕРОЯТНИ РЕЗУЛТАТИ: Бицепс изолаторът се използва за засилване на кръвообращението и Ви позволява да изградите големи и релефни мускули за кратко време! Но не само Вашите бицепси ще пораснат! Не забравяйте и за Вашите предмишници и китки, които ще заякнат също! Това е МНОГО ВАЖНО, ако искате да имате здрав захват!

     100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ: Бъдете първи в залата с този иновативен уред за по-здрави ръце! Той ще Ви накара да се чувствате различни и по-добри от останалите! Вземете тази страхотна оферта още сега и се подгответе за невероятните резултати, които ще видите в огледалото!

Защо да предпочетете Бицепс Изолатор Armageddon Sports?
     максимална ефективност;
     уникално чувство за комфорт;
     регулируеми каишки за перфектно позициониране;
     фокусиране върху ръцете, предмишните и китките Ви;
     супер добро уплътнение на лактите и на вратът Ви за повече комфорт;
     изолира мърдането на раменете и гърба, за да Ви спира да „чийтвате“;
     подобрява кръвообращението за по-добри резултати и за ПО-ГОЛЕМИ РЪЦЕ.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!