Hista-Aid Nanoemulsified

Quick Silver

Природен продукт, който потиска отделянето на хистамин и спомага за облекчаване на симптомите при алергии

50 ml.

Повече детайли

95,60 лв

 

Как действат активните съставки в Nanoemulsified Hista-Aid

  • Допринасят за нормалното функциониране на организма при чувствителност към въздействието на околната среда.
  • Спомагат за инхибиране на излишното отделяне на хистамин.
  • Подкрепят основния антиоксидант на организма.
  • Подпомагат организма при разграждането на хистамина.
  • Витамин С може да поддържа нормалната функция на имунната система и диамин оксидазата (DAO) - ензим, който метаболизира и инактивира излишния хистамин. Флавоноидите могат да инхибират отделянето на хистамин от мастните клетки.

 

Защо продуктът Hista-Aid е ефикасен

Наноемулсифицираната формула Hista-Aid ™ е разработена от д-р Шейд, в резултат на търсенето му за начин за заобикаляне на разграждането на молекулите на полезните съставки в храносмилателния тракт или какъвто е случаят с витамин С, намаляване на абсорбцията поради насищане на стомашно-чревния тракт. Доказано е, че липозомните системи за доставяне водят до по-незабавни ефекти и по-стабилни плазмени концентрации. В допълнение към изключителните скорости на абсорбция, малките липозомни и наноемулсифицирани частици засилват лимфната циркулация, спомагайки за заобикаляне на храносмилателните ензими и разграждане в черния дроб.

Мастните клетки играят съществена роля при алергиите. Флавоноидите са полифенолни растителни съединения, които могат да инхибират активността на мастните клетки и в резултат на това отделянето на хистамин. Два от най-ефективните флавоноиди са кверцетин и лутеолин.

Основен елемент на тази иновативна формула е Nrf2, основен антиоксидантен активатор на нашето тяло, който регулира над 200 гена, участващи в детоксикацията. Доказано е, че ДИМ (дииндолилметан) и кверцетин, които се съдържат и в тази формула, подпомагат активността на Nrf2.

Съставки: (В 2 ml/ 4 изпомпвания) Дн. доза:
Витамин С Quali™ (европейски натриев аскорбат)  170 mg 170 mg
Натрий  22 mg 22 mg
Кверцетин дихидрат 16 mg 16 mg
Лутеолин екстракт   20 mg 20 mg
Патентована смес 

Фосфолипиди (лецитин, от пречистени семена на слънчоглед),  дииндолилметан.

120 mg 120 mg

Дозировка: По 4 изпомпвания дневно. Задръжте в устата 30 секунди преди преглъщане. Може да бъде прието и с малко количество вода. За най-добри резултати приемайте на празен стомах, най-малко 10 минути преди хранене.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!