Алое Вера гел

Fact Products, Inc.USA

Допринася за защита на клетките от оскидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи.

Хранителна добавка, 60 софтгел капсули

Повече детайли

19,40 лв

Алое вера (гел) съдържа силно концентриран 25 mg екстракт от алое вера (200:1), еквивалентен на 5000 mg алое вера гел!

 

За укрепване на имунитета. Силната имунна система помага на тялото да се излекува само, по естествен път. Но при отслабена имунна защита, възстановяването при настинка и грип става все по-трудно, появяват се кожни проблеми и алергии, в дейността на стомашно-чревния тракт настъпват смущения като киселинен рефлукс, възпаление на червата и др.

Летаргия, проблеми със съня, умствена мъгла, умора, главоболие, язва, скованост на ставите – тези симптоми също може да сигнализират, че имунитетът е отслабен и не може да се справи с атакуващите го фактори.

Алое вера изобилства от витамини и минерали, аминокиселини, ензими и полизахариди, и много други микроелементи. Алое вера е източник на повече от 100 хранителни вещества, които работят в отлична синергия и които подхранват всички 60 трилиона клетки, присъстващи в човешкото тяло.

В състава на алое присъстват вещества с мощни антивирусни, противогъбични, и антибактериални свойства, което означава по-малко настинки, грип, инфекции, гъбични проблеми и др.

При стомашно-чревни смущения и необходимост от детокс на тялото. Алое вера повлиява отлично много от оплакванията, свързани с храносмилането, включително лошо храносмилане, киселинен рефлукс, метеоризъм, синдром на дразнимото черво (колон иритабиле) и др. Насърчава нормалния транзит на отпадъците през червата, перфектно очиства стомашно-чревния тракт и има добре изразено слабително действие при констипация и усещане за непълно изхождане. Очиства и допринася за възстановяването на лигавицата на храносмилателния тракт. Помага на храносмилателната система да обработва храната правилно и да възпрепятства навлизането на токсините в кръвта.

Описание на продукта:

Алое вера е част от семейството на лилиите и често бива наричано „лилията на пустинята“. По данни на Международен научен съвет по алое МНСА*, съществуват над 250 вида алое, които растат по целия свят.

Употребата на алое от древните цивилизации на Египет, Китай, Гърция, Рим и Индия, датира от векове. Заради мощните му лечебни свойства, древните египтяни са го наричали „растение на безсмъртието“.

Алое вера е отличен източник на витамини, минерали, аминокиселини, биогенни стимулатори, протеини, антрахинонови гликозиди и др. Съставът му е богат както на В витамини, така и на А, С и Е. Има силно изразени антибиотични, антимикробни, антибактериални, антисептични, противогъбични и антивирусни ефекти. Много хора го използват с цел подсилване на естествените защитни сили, детоксикация на стомашно-чревния тракт и подобряване на храносмилането, укрепване на сърдечно-съдовата система, поддържане свежестта на кожата, и др.

 

Приложение

Приложение: Дорпинася за защита на клетките от оскидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи.

Забележка: Не използвайте при диария и болки в коремната област. Консултирайте се с лекар в случай на диария, бременност, кърмене или ако приемате други медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 1-2 софтгел капсули дневно.
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!