Xtreme 3R

Fitness Authority Nutrition

Xtreme 3R® - мощна тренировъчна формула създадена за възстановяване и поправка на мускулната тъкан 

Повече детайли

56,95 лв

Xtreme 3R® осигурява жизнено важни физиологично-активни субстанции, включително Есенциални Аминокиселини и Глутамин, който ефективно стимулират протеин синтеза. Xtreme 3R® подобрява антиоксидантния капацитет на тялото, ускорява възстановителните процеси на мускула и подсилва имунната система.

Активните съставки на Xtreme 3R® ефективно увеличават буферния капацитет на мускула и подобряват способността на тялото да изхвърля токсини, което на своя страна води до повишаване на тренировъчното натоварване.

BCAA Complex - са отлични анти-катаболни агенти, които предотвратяват мускулния разпад.

Л-левцин – задържа мускулния катаболизъм и спомага съхранението на вече изградената мускулна маса

Л-изолевцин – увеличава мускулната сила, осигурява трайна физическа издържливост и ускорява възстановителните процеси.

Л-Валин – поддържа позитивен азотен баланс в тялото и подобрява когнитивната функция

Л-Аргинин – разширява кръвоносните съдове за да позволи притока на по-голямо количество хранителни вещества и кислород към
Бета-аланин – забавя настъплението на умората и подобрява спортните постижения

Таурин – повишава обема на мускулните клетки, подкрепя произвеждането на протеин и подобрява настроението

Л-цитрулин малат спомага повторния синтез на млечна киселина, която се преобразува обратно в глюкоза и се превръща в използваема енергия. Също така повишава производството на АТФ (Аденозин трифосфат) и фосфокреатин, като не оставя остатъчни вещества в тялото.

Глутамин - Повишава производството на хормона на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм. Когато се взема редовно, предпазва мускулите от травмиращо разкъсване.


Начин на употреба: Смесете 2 лъжици с 250-500 мл вода. Пие се веднъж преди, по време и след тренировка в тренировъчните дни. В дните за почивка, приемайте 1-2 пъти след хранене. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза!

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!