Нони (плод)

Nature's way

Супер храна. Осигурява необходимите количества витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти и ензими. Допринася за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи и за поддържане на прилива на енергия.

Опаковка: 500 мг.х 60 капсули

Повече детайли

44,20 лв

Noni Fruit

Действие: Нони е плодът на Morinda Citrifolia – вечнозеленото дърво от семейство Брошови, наричано още индийска черница. Идва от Френска Полинезия, но е разпространено в целия Тихоокеански регион. Екстрактът от нони често се прилага в народната медицина, благодарение на многобройните си полезни свойства. Нони съдържа в изобилие витамините А, С и ниацин, минералите желязо, калций, калий, натрий, фитохимикали, олиго-и-полизахариди, иридоиди, флавоноиди, лигнани, скополетин, ненаситени мастни киселини, катехин, бета-ситостерол, алкалоиди и дамнакантал. Нони притежава изключителни имуностимулиращи свойства и освен това е чудесен антиоксидант, способства регенерирането клетките и подкрепя функциите им. Тонизира нервната система и допринася за повече жизненост и енергия. Екстрактът от нони прочиства ненужните вещества от организма и допринася за изгарянето на мазнините. Притежава благоприятен върху кожата ефект.
Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Нони (цял плод), стандартизирани до 3-4% полизахариди 500 mg 1 500 mg

Опаковка: 60 капсули

Разфасовки:

Приложение: Супер храна. Осигурява необходимите количества витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти и ензими. Допринася за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи и за поддържане на прилива на енергия.

Дозировка: По 1 капсула 2-3 пъти дневно с храна и вода.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Производител: Nature’s Way products, Inc, USA

Препоръчителна дневна доза: 1 000 mg/ 1 500 mg

Странични ефекти: Няма наблюдавани

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!