BCAA Max Support

AllNutrition

  • Абсолютен бестселър
  • Висококачествени BCAA на прах
  • Перфектна формула
  • Една от най-популярните видове добавки
  • Спомага за намаляване на катаболните процеси
  • Съдейства за възстановяването
  • Подпомага изгарянето на мазнини

Повече детайли

22,00 лв

Allnutrition BCAA Max Support може да бъде ценна добавка към диетата на физически активните хора, особено при  професионалните спортисти. Легитимността на приема им обаче зависи от няколко фактора, като телесен състав, цел и вид диета, честота и интензивност на натоварване. Колкото по-ниско е нивото на мастната тъкан, толкова по-дълбок е калорийният дефицит, колкото по-малък е запасът от въглехидрати и колкото по-интензивно и по-често тренирате, толкова повече ползи можете да извлечете от приема на BCAA Max Support и по-високите дози от тези аминокиселини си струва да се използват.

BCAA - какво е това?

BCAA или аминокиселините с разклонена верига са сред най-популярните добавки, използвани от физически активни хора. Това се дължи на факта, че както ежедневната практика, така и резултатите от научните изследвания потвърждават своето благотворно влияние върху общо разбираемата форма на спорт. Краткото име BCAA идва от английския термин: аминокиселини с разклонена верига. Споменатото име произтича от специфичната структура на тези съединения. BCAA включват: левцин, изолевцин и валин, които също принадлежат към групата на незаменимите аминокиселини, наречени екзогенни, т.е. тези, които трябва да се доставят с храна или под формата на добавка, тъй като тялото не е в състояние да ги синтезира самостоятелно. BCAA, за разлика от други аминокиселини, изграждащи протеини, се отличават със своята химическа структура.

Кога и в какви дози трябва да се приема BCAA Max Support?

Идеалното решение за активен човек ще бъде приемането на BCAA Max Support преди и след тренировка. Оптималната доза, която произвежда очакваните ефекти в тялото ни е 10g. За да получите пълните защитни свойства на Allnutrition BCAA Max Support е добре да ги приемате на гладно или по време на тренировки.

Нашите BCAA не съдържат излишни добавки!

Често се случва продуктите BCAA да съдържат много голяма доза оцветители, което трябва да подобри визуалния аспект на приемането на даден продукт. При Allnutrition BCAA Max Support няма място за добавяне на допълнителни съставки, които да подобряват продукта . На повърхността остава фин бял налеп, което е доказателство за действителното присъствие на левцин.

Начин на употреба: Приемайте от 1 до 2 дози на ден. Една доза е 7,5 g от продукта, разтворен в 150ml вода или сок. В тренировъчни дни: една доза преди тренировка и една доза след тренировка. В нетренировъчни дни: една доза сутрин на гладно.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!