Списък на продуктите по производители Harbinger

Харбингер е най-популярната марка за тренировъчни ръкавици и фитнес аксесоари. Гамата включва ръкавици, колани, фитили, накитници, тренировъчни топки

 • Ръкохватка за предмишница Ръкохваткaта за предмишница позволява да изградите силни и издръжливи предмишници. Предмишниците се натоварват при всяко упражнение за горната част на тялото и при разнообразни видове спорт (тенис, баскетбол, волейбол и др.). 

  17,00 лв В наличност
  В наличност
 • Дамски ръкавици за фитнес Power е основният и най-продаван модел дамски ръкавици от Harbinger. Серията ви осигурява максимално ниска цена за качеството което притежават ръкавиците Harbinger. Дамски ръкавици за фитнес Power сa специално разработени за жени. Предназначени за начинаещи.

  20,00 лв В наличност
  В наличност
 • Pro са  ръкавици за фитнес предназначени за начинаещи и напреднали атлети. Моделът се отличава със специален и иновативен външен дизайн. Дамски ръкавици Pro са специално разработени за жени.

  32,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ръкохватката за предмишници е част от уредите за физическо натоварване, използващи се за укрепване на флексорния и разгъвателен мускул на предмишницата, както и на мускулите на ръката и китката.

  35,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Накитник KETTLEBELL ARM GUARDS  е лесен за захващане и употреба. Универсален размер. Начин на употреба: Поставете на китката си преди физическо натоварване.

  38,00 лв В наличност
  В наличност
 • Изцяло кожен колан Очертан със специален контур за максимално здраво прилепване към тялото и максимален комфорт по време на тренировка. 10 см широчина

  39,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ръкавици За Фитнес FlexFit среден класръкавици за фитнес от Harbinger. Ръкавици За Фитнес FlexFit са универсални и са предназначени както за сериозно трениращи, така и за начинаещи.

  40,00 лв Продуктът е наличен с различни опции
  Продуктът е наличен с различни опции
 • FOAM CORE е тренирочъен колан, 12,7 см. широчина и гъвкаво ядро с лека пяна, специално разработена за жени. Удобна трикотажна вътрешна облицовка. Изключително широка 7,5см. лента, стабилизираща мускулите. Тежките стоманени катарами се опъват лесно, за да се настроят по избор.

  41,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • BELT - MEN'S CONTOUR FLEXFIT е тренировъчен колан, 15,24 см. контурирана ширина и гъвкав пластмасов дизайн. 5 см. широка припокриваща лента стабилизира мускулите като подпомага долната част на корема. Удобна трикотажна вътрешна повърхност.

  46,00 лв Продуктът е наличен с различни опции
  Продуктът е наличен с различни опции
 • HUMANX - BIG GRIP BAR GRIPS е стабилизираща ръкохватка.Често голяма част от трениращите има оплаквания за болки в китките и усещане за не стабилност, когато захванат лоста.  

  46,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Кожен колан с подплънка е с подсилени контурни шевове. Меки подплънки за максимален комфорт. Дебелина 15 см за максимална здравина и подкрепа на кръста. 

  46,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Динамичен комфорт и добър захват Стратегически поставените и иновативни подплънки омекват от топлината на ръцете и осигуряват здрав захват на желязото.

  50,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ръкавици за фитнес Training Grip е от високия клас ръкавици на Harbinger. Осигурява високо качество, иновативни материи и комфорт на тренировките и се нарежда непосредствено след Big Grip II.

  50,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ръкавици за фитнес Training Grip с накитници са едни от най-удобните, иновативни и здрави ръкавици от високия клас на Harbinger, които осигуряват високо качество и комфорт на тренировките и се нарежда непосредствено след ръкавици Big Grip II. Моделът е с накитник „WristWrap®”.

  55,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Найлонов Шлем за глава - това е един рядко срещан тренировъчен аксесoар. Неговата функция е да улеснява тренировката за вратните мускули. С помоща на шлем за глава може да товарите вратните мускули много по-пълноценно.

  55,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Динамичен комфорт и добър захват Стратегически поставените и иновативни подплънки омекват от топлината на ръцете и осигуряват здрав захват на желязото Предотвратяват мазоли и пришки

  60,00 лв В наличност
  В наличност
 • Динамичен комфорт и добър захват Стратегически поставените и иновативни подплънки омекват от топлината на ръцете и осигуряват здрав захват на желязото. Предотвратяват мазоли и пришки, за да можете да вдигате по-тежко, по-здраво и за по-дълго. Патентовата технология на изработката, която гарантира перфектна защита и идеален комфорт.

  60,00 лв В наличност
  В наличност
 • Колан за кофички и набирания е  очертан със специален контур за максимално здраво прилепване към тялото и максимален комфорт по време на тренировка; Колан за кофички и набирания е изработен от специален полипропилен за максимална здравина

  61,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Очертан със специален контур за максимално здраво прилепване към тялото и максимален комфорт по време на тренировка. 10 см ширoчина

  62,00 лв В наличност
  В наличност
 • Информация за Harbinger - Women's X3 Competition Open Finger Gloves Динамичен комфорт и добър захват Стратегически поставените и иновативни подплънки омекват от топлината на ръцете и осигуряват здрав захват на желязото.

  65,00 лв В наличност
  В наличност
 • Наколенката HumanX е наколенка, пристягаща коляното, горната част на прасеца и квадрицепсите.  Изработена е от висококачествени материали в 3 слоя, което гарантира здравина и еластичност.

  65,00 лв В наличност
  В наличност
 • Тренировъчен колан за поставяне на допълнителна тежест - с помощта на този колан можете да добавяте допълнителна тежест при изпълнение на упражнения със собственото тегло (набирания, кофички).

  71,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Очертан със специален контур за максимално здраво прилепване към тялото и максимален комфорт по време на тренировка. 15 см ширoчина

  75,00 лв В наличност
  В наличност
 • Стратегически поставените и иновативни подплънки омекват от топлината на ръцете и осигуряват здрав захват на желязото. Предотвратяват мазоли и пришки, за да можете да вдигате по-тежко, по-здраво и за по-дълго. Патентовата технология на изработката, която гарантира перфектна защита и идеален комфорт.

  75,00 лв В наличност
  В наличност
 • Тренировъчен колан CORE FLEX е направен от специална дишаща материя. Тренировъчен колан CORE FLEX е очертан със специален контур за максимално здраво прилепване към тялото и максимален комфорт по време на тренировка.

  80,00 лв В наличност
  В наличност
 • Дамски тренировъчен колан CORE FLEX 12 см. ширина, дава възможност на всеки един спортуващ да бъде сигурен за здравето си при изпълнение на тежки упражнения. С добавената подплънка, коланът е удобен, мек и прилепва плътно към гърба. Дамски тренировъчен колан CORE FLEX е направен от специална дишаща материя.

  80,00 лв В наличност
  В наличност
 • Тренировъчен колан CORE FLEX дава възможност на всеки един спортуващ да бъде сигурен за здравето си при изпълнение на тежки упражнения. С добавената подплънка, коланът е удобен, мек и прилепва плътно към гърба. Тренировъчен колан CORE FLEX е направен от специална дишаща материя.

  85,00 лв В наличност
  В наличност
 • Yung Chun Dao- мечове Пеперуди. Това са къси мечове, подобни на китайските саби, с шип пред острието (подобен на този на Sai), за хващане на чуждото оръжие и предпазител за ръката. Yung Chun Dao се използват по двойки, като често дори се слагат в една и съща ножница за заблуда на противника. Предлагаме Ви чифт метални пеперудени мечове за тренировки.

  130,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 28 от 28 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!