Harbinger Мъжки Ръкавици- Power 2.0

Harbinger

Ръкавиците Harbinger Power предлагат здрав и защитен захват с подплатена длан от естествена кожа. Ръкавиците са предназначени за начално ниво и са идеални за тези, които са нови в тренировките с тежести и търсят минимална опора за хватката.

Повече детайли

32,00 лв

Удобната материя ви позволява да извършвате различни движения без прекъсване. Подсилените зони с висока степен на допир и допълнителната подплата на палеца осигуряват издръжливост, като същевременно помагат за защита на ръцете от тренировъчни ожулвания като мазоли и мехури. Езичетата за издърпване на пръстите и китките са вградени в ръкавицата за лесно поставяне и сваляне преди или след тренировка. Гъвкавият дизайн позволява естествено, но здраво захващане на щанги, тежести, машини и т.н. Каишката за китката на ръкавицата разполага с първокласна закопчалка с кука и примка за сигурно и регулируемо прилягане с подчертана стабилност на китката.

Harbinger е източникът на висококачествени, внимателно проектирани ръкавици, колани и аксесоари за силова тренировка. Със собствена технология и усъвършенстван дизайн, Harbinger продължава да доставя нови, иновативни продукти за щангисти и силови трениращи по целия свят.

     Създадени за лесно слагане и сваляне;
     Удобна материя, която съхранява кожата;
     Удобно закрепване за китката;
     Подпомага здравия хват;
     Успешно предпазва дланите от наранявания;
     Изключително здрава материя;

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!