Списък на продуктите по производители Soul Project Labs

Soul Project Labs (SPL) е млада компания с опит в областта на производството и продажбата на продукти с високо качество.

Разполага със собствените лаборатории, отговарящи на най-строгите стандарти за безопасност.

Още
 • Глутаминът е една напълно естествена добавка и може да се използва от абсолютно всеки, който има нужда от едно бързо мускулно възстановяване.

  30,00 лв В наличност
  В наличност
 • Carni Tropic 2000 един наистина чудесен, бърз и ефикасен продукт, който ще спомогне на организма Ви да се отърве от нежеланите мазнини по-бързо. 20*25ml.

  35,00 лв В наличност
  В наличност
 • Whey Protein Hard на Soul Project Labs е изключително бюджетен протеин - ниска цена, високо качество и много дози в опаковка. Отделно от това продуктът е обогатен с допълнително количество есенциални аминокиселини и витамини от група B.За направата на Whey Protein Hard е използван само и единствено най-добрият източник на бърз протеин - суроватъчен...

  47,00 лв В наличност
  В наличност
 • Основни предимства на Whey Protein Stack WPS на Soul Project Labs : - 100 % висококачествен суроватъчен протеин . - Съдържа 40 грама висококачествен протеин във всяка  доза. - Ниско съдържание на въглехидрати и лактоза. - Съдържа глутаминови пептиди. - Обогатен с витамини и минерали . - Включва ВСАА .

  158,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 4 от 4 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!