L-glutamine

Soul Project Labs

Глутаминът е една напълно естествена добавка и може да се използва от абсолютно всеки, който има нужда от едно бързо мускулно възстановяване.

Повече детайли

30,00 лв

Soul Project Labs L-glutamine 

Глутаминът е естествена аминокиселина и не случайно се счита за една от най-богатите аминокиселини в организма. Най-често се класифицира като условно есенциална аминокиселина, поради фактът, че тялото ни е в състояние да си я произведе само, но когато сме подложени на прекомерен стрес или травма, тя се освобождава от тялото и тогава е необходимо да си я набавим допълнително. 

Всяка чаена лъжичка Soul Project " Glutamine Powder“ Ви осигурява 4,9 грама чист  L-глутамин. Soul Project "Glutamine Powder“ се произвежда и опакова в нашата собствена производствена база, отговаряща на най-съвременните изисквания за качество.

Повечето от вас са наясно с факта, че интензивните тренировки са в състояние бързо да нарушат нивото на глутамин в мускулните клетки, което в следствие  да отслаби имунната система. Редица изследвания показват, че приемът на допълнително глутамин облекчава значително спадът на концентрацията на глутамин в кръвта след интензивните упражнения.  Следователно глутаминът може да намали катаболизма, причинен от увеличението на хормона на стреса кортизол по време на тренировка.

Глутаминът е една напълно естествена добавка и може да се използва от абсолютно всеки, който има нужда от едно бързо мускулно възстановяване.

Ето какво ще получите, доверявайки се на точно този Glutamine Powder:

 - Повишава здравината, издръжливостта и мускулната маса.

- Синтезира протеини.

- Увеличава притокът на азот в кръвта.

- Предпазва от загуба на мускулна маса.

- Намаляване нивата на стрес, причинени от физически упражнения.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Употреба:

Приемайте по една чаена лъжичка веднага след интензивни тренировки и преди сън.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!