Zinc Picolinate

OstroVit

Цинк Пиколинат (Zinc Picolinate)

е от много важно значение за човешкия организъм, тъй като помага нормалните

функции на органите и системите в тялото.

150 Таблетки-15mg.

Повече детайли

13,45 лв

Цинк пиколинат е икономична форма на цинка, която е много по-лесно усвоима. Също така подобрява функциите на имунната система, скелета, ендокринните и неврологичните системи.

Цинкът е ко-фактор, който е необходим за много ензимни реакции в организма, свързани с въглехидратния метаболизъм, протеините, ДНК и РНК синтеза. Zinc Picolinate защитава организма от окислителни процеси и поддържа здравето на човека.

OstroVit Zinc Picolinate е страхотен продукт, който спомага за повишаване на производството на сперматозоиди и поддържа половите функциите на мъжете. По-голямата част от цинка в организма се намира в мускулите и костите, тъй като има антиоксидантна активност. Този минерал е важен и необходим за по-бързото зарастване на раните. Подобрява растежа, структурите на ноктите и кожата, необходим е за синтеза на колаген. Подобрява дейността на мозъка. Цинк Пиколинат на капсули може да се използва за подобряване на зрението, за поддържане здравето на простатата, подилва имунитета, важен за нормалния растеж на косата, също така регулира омазняването на кожата и взима участие в производството на инсулин. Мъжкият организъм има голяма нужда от цинк, за да може да възпроизвежда тестостерон. Важен за простатната жлеза и предпазва от различни проблеми в уринарния тракт.

Начин на употреба:

Приемайте 1 доза (1 таблетка) веднъж дневно, за предпочитане след хранене.

Клиентите, които купуват този продукт, купуват също:

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!