ВАЛЕРИАНА /корен/

Fact Products, Inc.USA

Чрез намаляване на тревожността и увеличаване продължителността и качеството на съня, екстрактът от корен на валериана значително допринася за ефективния контрол върху стреса.

Повече детайли

19,90 лв

Хроничният стрес може да предизвика тежка тревожност, а тревожността е състояние, което само по себе си пък ви кара да се чувствате още по-стресирани. Това е затворен кръг, в който изведнъж започвате да губите представа къде всъщност се корени проблема…

Чрез повишаване нивата на GABA, екстрактът от корен на валериана помага на тялото и ума да се отпуснат. Екстрактът от корен на валериана се използва при почти всички състояния, пряко свързани с тревожността и психологическия стрес, включително нервна астма, истерични състояния, възбудимост, страх от болести (хипохондрия), главоболие, мигрена, стомашно разстройство и др.

Някои хора приемат валерианови екстракти и срещу депресия, епилепсия, Дефицит на вниманието и хиперактивност, и синдром на хроничната умора.

Валериана (корен) 425 мг е чудесно билково средство за намаляване нивата на стрес и тревожност, и подобряване качеството на живот!

СЪДЪРЖАНИЕ

Хранителна добавка, 60 капсули

 

Съставки:   1 капс.)   дн.доза

Валериана                                                       450 mg                 900 mg

Дозировка и приложение: По 2 капсули 1 час преди лягане. За употреба през деня, по 1 капсула с вода по време на хранене.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!