Z-KONZEPT Guarana

Z - Konzept Nutrition

Гуараната се прави от изсушени и обелени семена на растението Paullinia Cupana. Първоначално идва от регион на Амазония. Използвала се е от местните жители дълго време за потискане на глада и умората

20 x25ml.
 

Повече детайли

46,00 лв

Ефекта идва от кофеина в семената на растението но този кофеин е различен от кофеина в свободна форма или от кафето понеже то се смесва с танините и по този начин освобождаването на кофеин се забавя. 

Детайли на продукта:

Голямото предимство на семената е по – дълготраен ефект на кофеина. В Guarana 1.800 shots сме използвали най доброто качество на екстракта от гуарана, което означава високи нива на кофеин и по - добър вкус. Течната форма позолява по бърз ефект и от хапчетата и капсулите, и в същото време дълготраен. С 1,800 мг от високо концентриран екстракт от гуарана ние имаме една от най – високите дозировки на пазара. 180 мг от кофеин разпределен в времето се равнява на 2 - 3 чаши кафе. Състав:

вода, фруктоза, екстракт от гуарана, окислител (лимонена киселина), аромати, консерванти (калиев сорбат), никотинамид, тиамин мононитрат, пиридоксин хидрохлорид.

Препоръчителна доза: 

1 ампула на ден чиста или разредена с вода директно преди тренировка. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

 

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!