Swedish Supplements-Carbo Engine

Swedish Supplements

CelluCarb ™ е за тези, които искат бърза, но стабилна доставка на енергия под формата на въглехидрати. Най-важното гориво за Вашата мускулна работа са въглехидратите и пониженото им ниво води до по-лошото Ви представяне в различни видове спорт.

Повече детайли

39,90 лв

➡ Лесно усвояване, без подуване
➡ Добавени минерали
➡ Подобрява възстановяването
➡ Лесно смесване

Swedish Supplements са взели концепцията на Carbo Engine за въглехидратните добавки на съвсем друго ниво, като са създали уникална формула, направена за различните видове въглехидрати, разделили и разтеглили молекулите, според различните им структури и сложност. Заради тяхната различна, уникална молекулярна структура и тегло те се абсорбират с различна скорост от организма, което осигурява постоянна и продължителна енергия.

CelluCarb съдържа още, внимателно подбран състав от електролити и минерали. Carbo Engine е идеален за смесване с аминокиселини и креатин, което допринася за по-голяма ефективност.

Използвайте Carbo Engine преди Вашата физическа натовареност, за да постигнете максимален ефект. След физическата активност е препоръчително да приемете бързоусвоимо въглехидрати и протеин, за да възстановите гликогена, който са загубили Вашите мускули по време на тренировката.

Начин на употреба:
1 мерителна лъжица се смесва с 300-500мл вода в шейкър, като се разбърква добре. Приемайте 1-3 дози на ден!

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!