Pure Nutrition - HERBAL BURN

Pure nutrition

Pure Nutrition Herbal Burn е добавка от голямата група на фетбърнърите – създадени да топят мазнини. Той е представител на липотропните фетбърнъри, които въздействат не на нервната система, а на самите биохимични процеси в организма. Дори само това вече го прави подходящ не само за спортуващи, а за широк кръг загрижени за добрата си форма и здравето си хора.
  60 капс.

Повече детайли

28,00 лв

Много сериозно предимство пред другите подобни продукти на пазара е съдържанието му. Той е композиран изцяло от билкови екстракти и натурални съставки. В състава му няма нищо синтетично. Да не говорим за спорни или

забранени вещества.

Pure Nutrition Herbal Burn действа чрез:

  • Хром пиколинат, алфа липоева киселина и билката гимнема силвестре. Тази група съставки намаляват високите нива на кръвната захар и опитимизират инсулиновата чувствителност. Така тялото се подготвя за интензивно изгаряне на мазнини.
  • Екстрактът от худия гордини и аминокиселината Л-тирозин подтискат успешно вълчия апетит.
  • Л-карнитинът е признат стимулатор на сърдечната и чернодробната дейност. Не по-малко отговорна е друга негова функция – доставянето на мазнините в енергийните депа на клетките – митохондриите - където те се превръщат в жизнено важна енергия.
  • Екстракти от зелен чай, оолонг чай и червен пипер придават на продукта силен антиоксидантен ефект и ускоряват метаболизма, което допълнително усилва изгарянето на мазнините.

Подходящ ли е за вас този суплемент?

Усилвайки взаимно действието си, съставките на този суплемент не само намаляват теглото ви, но и допринасят за общото здраве на вашия организъм. Ако стимулантите, които са основата на термогенните фетбърнъри не ви понасят добре, значи липотропният клас е точно за вас.

Дори и да не спортувате - Pure Nutrition Herbal Burn е вашата добавка!

Първите 2-3 дни започнете с прием на 2 капсули дневно. Едната може да изпиете сутрин след ставане от сън, преди закуската, а втората по обяд или преди вашата тренировка.

След 2-3 дни, ако приемът на 2 капсули не създава проблеми, можете да увеличите дневната на доза на 3-4 капсули.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!