Акупунктурна масажираща постелка с възглавница и чанта

OstroVit

Ползи при използването на Акупунктурна масажираща постелка с възглавница за лечение на:

     Болка в гърба, Главоболие;
     Болки във врата;
     Мускулна треска;
     Безсъние;
     Стрес;

Повече детайли

99,00 лв


Acupressure Mat with Pillow and Bag | Акупунктурна масажираща постелка с възглавница и чанта

Комплектът постелки за акупресура се предлага с постелка, възглавница и чанта за пътуване. Перфектен за лечение с акупунктура и акупресура.

Акупресурният масаж е критичен компонент за освобождаване на енергиите, блокирани на някои места. Тази постелка за акупресура е предназначена за създаване на домашна реплика на професионален акупресурен масаж.

Постелката е с хиляди ABS шипове. Това е самолечение, вдъхновено от индийската култура и се използва от няколко години. ABS гвоздеите или шиповете НЕ вредят на тялото. Те просто са там, за да предизвикат освобождаването на уловената стара енергия и да попълнят тялото.

Доказано е, че решава проблеми като напрежение, стрес, безсъние. Изчистете ума си и започнете деня си освежен, за да разпространявате щастие.

Просто поставете постелката и легнете върху нея. Постелката ще си свърши работата. Той ще задейства точки на натиск на тялото ви - врата, гърба, краката и т.н.

Правете го всеки ден в продължение на 20-30 минути и вижте резултатите, които създава в крайна сметка в ежедневието ви.

Начинаещите могат да използват кърпа като я поставят между шиповете и тялото.

Размер на постелката: 45 х 72 см Брой розетки с шипове на постелката: 210 бр Размер на възглавницата: 34 х 46 см Брой розетки с шипове на възглавничката: 95 бр

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!