Хула-обръч с масажна издатина

OstroVit

Хула-обръч с масажна издатина, който осигурява ефективен масаж на стомаха, ханша, седалището и други части на тялото!

Хула-обръчът подобрява фигурата и ви помага да отслабнете в различни части на тялото. Ако се използва редовно, можете да оформите фигурата си, да намалите талията си и да подобрите кръвообращението и настроението си.

Повече детайли

35,00 лв

Продуктът има масажна издатина, която оказва натиск върху определена  част от тялото по време на тренировки. Пръстенът е тежък около 1 кг и по този начин оказва положително влияние върху хода на упражненията и подходящ натиск върху тялото. Освен това обръчът е покрит със специална пяна, която е приятна за тялото, прилепва към кожата и осигурява по-добро захващане.

Лесното съхранение на обръча ви позволява да го сгънете на 8 по-малки части – така че да не заема много място и да улесни пренасянето му до определено място за тренировка. Хула-обръчът ще бъде перфектен избор за уроци по фитнес, аеробика, фитнес зала или домашна тренировка.


Как да подготвим обръча за упражнения?

Хула-обръчът е съставен от 8 части. Всяко парче е снабдено с бутон за лесен монтаж. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона и едновременно да поставите белия връх във второто парче. По този начин можете да оформите пълен обръч. Механизмът за управление гарантира стабилност и предотвратява отделянето на пръстена по време на тренировка.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!