L-GLUTAMINE Powder

Weider

Повишаване и защита на другите аминокиселини (антикатаболен ефект). Поддържане на положителен азотен баланс. Регулация на протеиновия баланс. Поддържа растежния хормон и увеличава нивото на тестостерон. Подпомага имунната система.

Повече детайли

75,00 лв

L-Glutamine  Powder - L-Глутамин прах

Описание на продукта:  Чист, висококачествен L-Глутамин на  прах. За растеж на мускулна маса, защита и възстановяване (анаболен ефект). Повишава нивото на растежния хормон и регулира аминокиселинния баланс в организма. Глутаминът е необходим за мозъка и метаболизма на нервите, и подпoмага имунната система.

Тренировъчна фаза:

    -  Изграждане на мускули

    -  Увеличаване на силата

    -  Фаза на изчистване

Характеристики на продукта:

   *   Повишаване и защита на другите аминокиселини (антикатаболен ефект). Поддържане на положителен азотен баланс. Регулация на протеиновия баланс. Поддържа растежния хормон и увеличава нивото на тестостерон. Подпомага имунната система.

   *   Чиста свободна форма на глутамин

   *   Ускорява процесите на възстановяване

   *   Поддържане на имунната система

   *   Повишава обема на мускулните клетки

   *   Избягва се претренираността

Препоръчителен прием: Два пъти дневно по 2,5-5 г (1-2 чаени лъжички) в течение на деня или преди сън. Интервалът между отделните приеми трябва да бъде минимум 4 часа. Не приемайте глутамин по време на физическото натоварване или кратко време след завършването му, защото организма трудно може да го усвои. Препоръчваме в началото да се започва с малки дози, които след една седмица да се увеличат. За поддържане растежа на мускулната маса се препоръчва комбинацията на L-Глутамин с други продукти на WEIDER и по специално с KREA-GENIC, Premium Whey протеин или гейнър. Не превишавайте препоръчаните дози.

Информация: Този продукт е 100% чист висококачествен произведен в Германия. Аминокиселината L-глутамин е ценна при регенерацията на мускулатурата. Спомага на мускулните клетки да поемат повече течност. Добре е да се приема с по-голямо количество въглехидрати за по добро усвояване.

Хранителни стойности

  за 100 гр. за 1 доза - 5гр.
Енергия 1700kj/400kcal 85kj/20kcal
Протеин 100 гр. 5,0 гр.
Въглехидрати 0,0 гр. 0,0 мгр.
Мазнини 0 гр. 0 гр.
Глутамин 100 гр. 5,0 гр.

 

Информация: Този продукт е 100% чист висококачествен произведен в Германия. Аминокиселината L-глутамин е ценна при регенерацията на мускулатурата. Спомага на мускулните клетки да поемат повече течност. Добре е да се приема с по-голямо количество въглехидрати за по добро усвояване

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!