L-GLUTAMINE weider

Weider

  Изграждане на мускули

    -  Увеличаване на силата

    -  Фаза на изчистване

160 капс.

Повече детайли

72,50 лв

Чист, висококачествен L-Глутамин на  капсули от по 100 мгр. За растеж на мускулна маса, защита и възстановяване (анаболен ефект). Повишава нивото на растежния хормон и регулира аминокиселинния баланс в организма. Глутаминът е необходим за мозъка и метаболизма на нервите, и подпoмага имунната система.

Повишаване и защита на другите аминокиселини (антикатаболен ефект). Поддържане на положителен азотен баланс. Регулация на протеиновия баланс. Поддържа растежния хормон и увеличава нивото на тестостерон. Подпомага имунната система.

   *  Чиста свободна форма на глутамин

   *  Ускорява процесите на възстановяване

   *  Поддържане на имунната система

   *  Повишава обема на мускулните клетки

   *  Избягва се претренираността

Препоръчителен прием: Два пъти дневно от 3 до 5 капсули в течение на деня или преди сън. Интервалът между отделните приеми трябва да бъде минимум 4 часа. Не приемайте глутамин по време на физическото натоварване или кратко време след завършването му, защото организма трудно може да го усвои. Препоръчваме в началото да се започва с малки дози, които след една седмица да се увеличат. За поддържане растежа на мускулната маса се препоръчва комбинацията на L-Глутамин с други продукти на WEIDER и по специално с KREA-GENIC, Premium Whey протеин или гейнър. Не превишавайте препоръчаните дози.

   Информация: Този продукт е 100% чист висококачествен произведен в Германия. Аминокиселината L-глутамин е ценна при регенерацията на мускулатурата. Спомага на мускулните клетки да поемат повече течност. Добре е да се приема с по-голямо количество въглехидрати за по добро усвояване.

 

Хранителни стойности:

 

  за 100 гр. за 10 капс.
Енергия 1683kj/396kcal 197kj/46kcal
Протеин 96 гр. 11,2 гр.
Въглехидрати 0,0 гр. 0,0 мгр.
Мазнини 1,6 гр. 0,2 гр.
Глутамин 85,5 гр. 10,0 гр.
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!