Raspberry Ketones-Малинови кетони

Allmax Nutrition

Скоро в наличност !

Малиновите Кетони се появяват в подкрепа на намаляването на мазнините в тялото по два начина. Първо, намалява се усвояването на мазнините в храната и второ, увеличава се норепинефрин индуцираната липолиза. 

100 капсули

Повече детайли

32,00 лв

Това е процесът, при който мазнините в тялото се разграждат до по-прости продукти като мастни киселини и глицерол, за да произведат енергия. Второ забавят отделянето на захари в кръвообръщението. Когато захарите не се натрупват в кръвта, огранизмът не образува мазнини. Когато двата ефекта се обединят крайният резултат е изгаряне на мазнините и едновременно спиране образуването на нови и то по естествен начин.

В редица изследвания учените са в състояние да докажат, че Малиновите кетони са в състояние да инхибират активността на алфа амилазата, като хранителен ензим, участващ в разграждането на нишестето и усвояването на захарта, което спомага за намаляване на мазнините. 

Както се вижда от шоуто на д-р Оз добавките, богати на малина кетонни могат да изгарят ефективно мазнините по цялото тяло, те са безопасни, подпомагат ни да поддържаме организма си здрав и нямат странични ефекти. В предаването си той също така обясни, че те регулират адипонектинът, който повишава обмяната на веществата. Това е протеинов хормон, регулиращ множество процеси в метаболизма ни и поддържащ нивото на глюкозата и разграждането на мастните клетки. 

Комбинирайте този изключителен продукт с един балансиран хранителен режим и се насладете на постигнатите невероятни резултати.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Вземете 1 капсула два пъти дневно или 2 капсули преди тренировка.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!