Стандартна Хакама

Budo Best

Хакама стандарт е отлична оферта за тези, които тренират кендо или айкидо. Отлично съотношение качество-цена. Предлага се в 3 цвята: бяла, синя и черна.  Текстилният материал е смес, която позволява дълго използване и устойчивост към намачкване.

Повече детайли

83,00 лв

Хакамата е традиционен японски пола панталон. Тези японски панталони са носени само от мъже, но в момента се носят и от двата пола. Хакамата се връзва в областта на талията и надолу по дължината около глезените, носи се над hakamashita, т.е кимоно. Отзад на хакамата има полу-твърда част (Коши-СИТ), която поддържа долната част на гърба. От вътрешната страна хакамата е захваната с Dome - компонент с форма на лъжица, което помага да запазите гърба при редовно носене на панталона рокля.

Хакамата има седем дълбоки плисета (две на гърба и пет в предната част). Това са седемте добродетели на воина. Въпреки че изглежда балансирана, предната част се сгъва асиметрично (три прави, две леви) и е пример за асиметрия в японската естетика. Хакамата се използва от трениращите кендо и айкидо.

Клиентите, които купуват този продукт, купуват също:

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!