Фибросенс- WomenSense

Natural Factors Canada

Скоро в наличност !

Фибросенс WomenSense® – естествен продукт,  от полза при фибромиалгия.

Формулата Фибросенс WomenSense® е част от специализираната серия на Natural FactorsWomenSensе®, предназначена само за жени. Съдържа ябълчена киселина и магнезий – доказано ефективна природна комбинация в подкрепа на здравословната мускулна функция и енергийния метаболизъм при жени с фибромиалгия. Не съдържа ГМО и глутен.

Повече детайли

69,45 лв

 

Фибросенс WomenSense® – естествен продукт, от полза при фибромиалгия.

Формулата Фибросенс WomenSense® е част от специализираната серия на Natural Factors – WomenSensе®предназначена само за жени. Съдържа ябълчена киселина и магнезий – доказано ефективна природна комбинация в подкрепа на здравословната мускулна функция и енергийния метаболизъм при жени с фибромиалгия. Не съдържа ГМО и глутен.

 • Допринася за поддържане на мускулната функция, включително сърдечния мускул.
 • От полза за енергийния метаболизъм и образуването на тъканите.
 • Подпомага състоянието на костите и зъбите.
 • -Способства за поддържане на нормалния електролитен баланс.
 • Насърчава производството на клетъчна енергия и способността на организма да метаболизира хранителните вещества.

Характерните оплаквания при фибромиалгия са – на първо място силната болка, разпространена в цялото тяло, физическа и емоционална умора, нарушения на съня, депресия. Заболяването е широко разпространено и засяга различни възрастови групи, като много по-често се среща при жените. С настъпване на менопаузата симптомите стават още по-отчетливи. Отключващи фактори за развитието на фибромиалгия са нервното напрежение, емоционалните травми, хроничната умора, нарушеното функциониране на щитовидната жлеза и много други.

Продуктът Фибросенс (от специализирана серия  WomenSense® ) на канадската компания Natural Factors предлага естествено облекчение на симптомите при фибромиалгия под формата на ябълчена киселина и магнезий (бисглицинат и оксид). Тази комбинация намалява мускулно-скелетните болки и умората, съдейства за преодоляването на депресивните състояния и подпомага съня.

Ползи на ябълчената киселина.

 • Намалява мускулната болка и слабост по естествен начин. Според много изследвания, действието й може да започне да се усеща още 48 часа след първия прием.
 • Подобрява издръжливостта при интензивни физически натоварвания – нещо особено важно за хората с фибромиалгия, тъй като те бързо се изморяват, дори при по-лека физическа активност.
 • От полза при мускулна хипоксия (недостиг на кислород в мускулите) – придружаващо фибромиалгията състояние. Облекчава болката, причинена от мускулна и тъканна хипоксия, и насърчава производството на аденозин трифосфат, благодарение на което тялото използва енергията много по-ефективно.
 • Увеличава енергията. Това се дължи на факта, че ябълчената киселина има съществена роля в цикъла на Кребс – процес, който превръща въглехидратите, протеините и мазнините в енергия. Недостигът на ябълчена киселина в организма затруднява нормалното протичане на цикъла на Кребс, което предизвиква умора.

Ползи на комбинацията магнезиев бисглицинат и магнезиев оксид.

 • Подпомага производството на серотонин. Серотонинът е невротрансмитер с важно значение за съня, усещането за болка, настроението и дейността на имунната система. Фибромиалгията протича с дефицит на серотонин, а последиците от това са потиснатост, нарушения на съня, повишено усещане за болка.
 • Намалява чувствителността към болката. Недостигът на магнезий може да повиши нивата на т. нар. вещество P. Веществото Р е невротрансмитер, който отговаря за „пренасянето“ на болката. При фибромиалгия нивата му в организма са силно завишени, което обяснява свръхчувствителността към болка.
 • Активира аденозин трифосфат (АТФ). Благодарение на митохондриите, тялото получава енергия под формата на аденозин трифосфат (АТФ). При фибромиалгия често се наблюдава и митохондриална дисфункция, което от своя страна засилва усещането за умора.

Ябълчената киселина и магнезия работят в отлична синергия и са най-ефективни, когато се приемат в комбинация!

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Магнезий (бисглицинат, оксид)  83.33 mg 249.99 mg
Ябълчена киселина  (L-malic acid) 400 mg  1200 mg

Хранителна добавка, 90 V капсули.

озировка: По 1-3 капсули дневно с храна.

проба

Подобни Продукти

Клиентите, които купуват този продукт, купуват също:

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!