Витамин В12 1000 µg

Natural Factors Canada

Витамин В12 под формата на метилкобаламин –

биологично активната форма на В12. Притежава изключителна активност веднага след абсорбция, за разлика от други форми.

90 сублингвални таблетки

Повече детайли

26,20 лв

 

 

Съставки:                                                       (в 1 табл.)          дн. доза

Витамин В12                                                     1000 µg              1000 µg

Описание на продукта:

Витамин В12 под формата на метилкобаламин – биологично активната форма на В12, която най-лесно се абсорбира в тялото. Има изключителна активност веднага след абсорбция, за разлика от други форми като цианкобаламин, чието превръщане в метикобаламин в организма може да е трудно и неефективно.

 

Витамин В12 1000 µg  (Метилкобаламин) е източник на В12, извлечен от неживотински източници, което го прави отлично решение за вегани и вегетарианци! Превъзхожда цианкобаламина, за чието преобразуване до активната форма – метилкобаламин, е необходимо време и определени условия. Така например, конвертирането на цианкобаламин до метилкобаламин в тялото, не може да се извърш правилно при наличие на чернодробни проблеми. Проявява активност веднага след абсорбция. Бързо разтворими сублингвални таблетки с незабавна абсорбция! Сублингвалните таблетки се отличават с много по-висока усвояемост от капсулите и обикновените таблетки!

 

Витамин В12 е водоразтворим витамин, съдържащ се главно в животински продукти. Необходим е за различни жизнени процеси, включително производството на енергия, функционирането на нервната система, производството на генетичен материал ДНК и РНК, и др.

Дозировка и приложение:  Да се приема по 1 таблетка дневно. Сублингвалните таблетки се поставят под езика до пълното им разтапяне.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!