Genius Nutrition Heavy

Genius Nutrition

     Повишава устойчивостта на опорно-двигателната система
     Скъсява периода за възстановяване на мускулите след физическа активност
     Облекчават болките в ставите, причинени от претоварване
     Забързват възстановяването на костните наранявания и заздравяването на      връзките, мускулите или тъканите.

180 капсули

Повече детайли

59,00 лв

 Какво съдържа? Истински съставки, истински резултати

     MSM
Да имате МСМ на ваша страна докато тренирате е сякаш да имате личен треньор, който ви наблюдава. МСМ е естествено хранително вещество, което предоставя на тялото необходимата сяра, която се използва за лекуване и заздравяване на ставите. Това е една от ключовите съставки в човешкото тяло, точно след водата и натрия. След всяка тренировка възникват микро контузии, които благодарение на МСМ се възстановяват сами. МСМ съдържа над 150 съставки. И всички те са ви необходими за поддържане на съединителната тъкан и функционирането на ставите, баланса на хормоните и правилната функция на имунната система.

     ЧЕРЕН ПИПЕР
Куркумата съдържа куркумин. Това е химична субстанция, която има мощен ефект върху човешкото тяло, но не може да реагира сама, или по-точно, самото прясно растение не носи голяма полза за организма. Ако приемате само куркума, вие активирате 2-3% от активните вещества. Поради тази причина ние добавихме черен пипер за да активира до 2000% от активните материали.

     ЕКСТРАКТ ОТ КОРЕН НА КУРКУМА
Куркумата има ефекта да облекчава симптомите на възпаление на ставите и мускулите и е отговорна за поддържането на ставите и нормалното устройство на костите. Редица проучвания показват антиоксидантните и антивирусните ефекти на куркумина. Също така показват, че той има изразен противовъзпалителен ефект и може да облекчи болката за кратък период от време. Той контролира синтеза на болкови медиатори и възпалителни реакции, като потиска активността на някои ензими.

     ВИТАМИН C
Витамин C е основен витамин, разтворим във вода, антиоксидант и мощен редуциращ агент. Той е необходим за синтеза на колаген и други компоненти на съединителната тъкан. По подобен начин допринася към поддържането на нормална работа на имунната система по време на и след тренировка и интензивна физическа активност. Витамин C е необходим за нормалното функциониране на нервната система и поддържането на нормални физически функции на всеки спортист.

     КОЛАГЕН ТИП ll
Колагенът е структурен компонент на съединителната тъкан и съставлява 70% от съединителните и кожните тъкани. С напредването на годините тялото губи колаген. Така че е препоръчително за заздравяване и възстановяване на кости, мускули, стави, сухожилия и връзки, за възстановяване на хрущялите и за подсилване на кръвоносните съдове, като по този начин ви дава пълен набор от хранителни вещества и кислород по време на тренировка.

     ЧИСТ ЕКСТРАКТ ОТ АВОКАДО
За професионални спортисти, за практикуващи финес за развлечение, Авокадото е задължителна храна веднъж в седмицата. Защо е така?
Той стимулира синтеза на протеин, които дарява ставния хрущял със способността да издържа на силни натоварвания. В същото време авокадото има способността да противодейства на възпалителните химикали, чрез което предотвратява влошаването на синовалните клетки (които изграждат ставите) и може да помогне при възстановяването на здравата съединителна тъкан.
Този чист екстракт стимулира възстановяването на организма, стабилизира нивата на кръвната захар и е отличен съюзник във вдигането на тежести.

     ЕКСТРАКТ ОТ БОСВЕЛИЯ
Дървото босвелия произвежда сок, който се използва в традиционната индийска медицина при лечението на артрит, скованост на ставите и подобрява функциите на коленните стави, като противодейства на възпалителните медиатори. Няколко проучвания са доказали, че основният компонент (киселина от босвелия) е по-мощна от ибупрофена. Но босвелията е естествена помощ.

Вече не трябва да бъдете войн срещу болката, бъдете просто войн.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

     Вземете 2-4 капсули сутрин след закуска или преди тренировка с голяма чаша вода.

За най-добри резултати използвайте в продължение на поне три месеца.

Внимание! Хранителните добавки са предназначени само за здрави хора. Не приемайте добавката ако сте бременна или кърмите. Дръжте далеч от деца. Тази хранителна добавка не бива да се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се употреби преди посочената дата на опаковката. Съхранявайте на хладно и сухо място.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!