Ostrovit CoQ10 - Ubichinon

OstroVit

  • Забавя процеса на стареене
  • Натурален антиоксидант
  • Подсилва имунната система
  • Подпомага сърдечно-съдовата дейност

Повече детайли

20,90 лв

OstroVit

CoQ10 / Ubichinon 100 mg

OstroVit Ubichinon Q10 е натурален продукт с дозирано съдържание на коензим Q-10, който е един от най-важните антиоксиданти в природата.
Формулата осигурява здравословна подкрепа на сърцето, черният дорб и бъбреците.

Коензим Q-10 е известен още като убихинон и се среща във всички клетки на човешкият организъм. Известен е с това, че неутрализира свободните радикали и предотвратява увреждането на ДНК на клетките.

Коензим Q-10 присъства във всяка част на тялото ни и особенно в митохондриите, като се явява съществен компонент за производството на АТФ енергия и основен източник на енергия за целият организъм.

Коензим Q10 осигурява нормалноro снабдяване на клетките с кислород, като ги предпазва от хипоксия и насърчава производство на енергия на клетьчно ниво. Сърцето, черният дроб и бъбреците се нуждаят от най-голямо количество енергия, за да функционират правилно. Това е причината в тези органи да се наблюдава висока концентрация на коензим Q-10.

Коензим Q-10 има изявено антиоксидантно действие и стимулира естествените защитни сили на организма.Отговаря за скоростта и качеството на обменните процеси, а също така подпомага възстановяването на всички органи и тъкани в тялото.

Човешкото тяло може да произвежда коензим Q-10, но не винаги в достатъчни количества, затова е добре да се приема допълнително под формата на хранителна добавка. Още повече, че след 35-годишна възраст коензим Q-10 в миокардните клетки драстично намалява.
С напредването на възрастта, естественото производство на коензим Q-10 намалява, което затруднява превръщането на поетите мазнини и захари в енергия. А от друга страна отлагането им в организма води до повишаване на холестерола, затруднена функция на сърцето и намаляване на жизнения тонус.

OstroVit Ubichinon Q10 не съдържа мая, пшеница, царевица, мляко, яйца, глутен, изкуствени аромати, захар или нишесте.

Начин на употреба: приемайте 1 доза (1 капсула) веднъж дневно. За предпочитане след хранене и с достатъчно количество вода.


Food supplements
Content                                                          
60 capsules
Serving Size                                                   1 capsule
Serving per pack                                            
60
Recommended daily use:                            
1 serving

Coenzyme Q-10                                             100 mg

Ingredients: Soybean oil, gelatin, coenzyme Q10, humectant - glycerol, water, emulsifier - soybean lecithin, carrier - beeswax.

Соево масло, желатин, коензим Q10, овлажнител - глицерол, вода, емулгатор - соев лецитин, носител - пчелен восък.

Продуктът може да съдържа мляко (включително лактоза), фъстъци, други ядки, сусамово семе, овес, яйца, ракообразни, риба.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!