SWEDISH Supplements- Collagen Vital

Swedish Supplements

Swedish Collagen Vital е хранителна добавка с шведско качество, която помага на кожата, костите, косата, ноктите, ставите и хрущялите да поддържат добра еластичност, здравина и правилни функции.

Повече детайли

64,90 лв

Продуктът комбинира: колагенови пептиди, DigeZyme® храносмилателни ензими, магнезий, витамин С и екстракт от черен пипер.

Колагенът е естествен протеин, намиращ се в нашите тъкани като кожа, кости, сухожилия, коса и нокти. Също така съставлява почти 30% от протеините в тялото и отговаря за гъвкавостта на съединителната тъка. Освен това с възрастта постепенно количествата му намаляват, затова е препоръчително да си го набавяме допълнително.

Храносмилателните ензими подобряват усвояването на хранителните вещества от храната и цялостното храносмилане.

Магнезият е минерал, който допринася за редуциране на умората, отпуска мускулатурата, като влияе благоприятно върху нервната система. Подобрява качеството на съня и предотвратява мускулните болки и крампи. Магнезият ускорява метаболизма, балансира кръвното налягане и има благоприятно влияние върху щитовидната жлеза.

Витамин C е силен антиоксидант, който понижава нивата на лошия холестерол.Освен това стимулира синтеза на колаген и ускорява възстановителните процеси в тялото. Бори със свободните радикали и забавя процесите на стареене на клетките в организма. Подобрява функциите на нервната система, намалява чувството на умора и подсилва имунната система.


Ползите от Swedish Collagen Vital биват:

• Облекчава болката в ставите;
• Подпомага за здравето на ставите и сухожилията;
• Укрепва структурата на ноктите и косата;
• Тонизира и придава еластичност на кожата;
• Подкрепя възстановителните процеси;
• Лесно усвоим;
• Укрепва имунната система;
• Благоприятства функциите на съединителната тъкан;


Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 12 гр) от Swedish Collagen Vital разредена в 100-150мл вода, веднъж дневно.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!