Масло от крил

Nature's way

Крил е наименованието на огромен брой морски ракообразни. Те се срещат във всички океани, но най-многобройният крил е разпространен във водите на Южния океан.

Повече детайли

51,00 лв

Суплементите, съдържащи масло от крил са изключително полезни за сърдечно-съдовата и нервната системи. Маслото от крил е богато на фосфолипиди, ейкозапентаенова киселина, докозахексаенова киселина, както и на необикновен флавоноид, който подпомага сърдечно-съдовата дейност. Съдържащите се в маслото от крил омега-3 мастни киселини, доста се доближават по състава си до тези на рибеното масло, без обаче да имат неговия неприятен вкус. Маслото от крил е богато и на антиоксиданти. Един от тях – каротеноидът астаксантин, е най-мощният в природата! Той защитава клетъчните мембрани от разрушителното въздействие на свободните радикали и способства пречистването на организма. Маслото съставлява и антиоксидантите витамини А и Е, които засилват имунните защити на организма. Крилът може да бъде и много добър източник на холин – така важния за клетъчните мембрани и умствените процеси компонент. Маслото от крил благоприятства функциите на нервната система, дейността на черния дроб и очите. Компонентите, които съдържа способстват за добрата кондиция на жената по време на менструалния цикъл. Маслото от крил не съдържа замърсители като тежки метали, живак и токсини.
Съдърдание: в 2 капс. дн. доза
Масло от крил,в което се съдържат: 1 g 2 g
Фосфолипиди 400 g 800 g
Омега-3 мастни к-ни 300 g 600 g
Ейкозапентаенова к-на (EPA) 150 g 300 g
Докозахексаенова к-на (DHA) 90 g 180 g
Омега-9 мастни к-ни 85 g 170 g
Омега-6 мастни к-ни 20 mg 40 mg
Естеризиран астаксантин 1,5 mg 3 mg
Витамин Е 0,5 mg 1 mg
Витамин А 17,99 mcg 35,98 mcg
Общо мазнини 1 g 2 g
Калории от мазнините 5 10
Енергийна стойност 10 Cal 20 Cal
Други съставки: рибен желатин от тилапия (гел), глицерин, пречистена вода.Не съдържа: разтворители, захари, скорбяла, изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Тестван за чистота.

Опаковка: 30 софтгел капсули

Разфасовки:

Приложение: Допринася за нормалната функция на сърдечно-съдовата система и ставите, за нормалното състояние на организма на жената по време на менструалния цикъл и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Дозировка: По 1-2 капсули дневно, за предпочитане по време на закуска. За интензивна употреба: по 2 капсули 2 пъти дневно (със закуска или обяд).

Забележка: Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, при алергии към морски храни, коагулопатии, приемане на антикоагуланти или други медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Производител: Nature’s Way products, Inc., USA

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!