Amino Recovery weider

Weider

С цел постигане на най-високо ниво на защита за тялото и мускулатурата и съкращаване времето за възстановяване, Victory Endurance създаде Amino Recovery. 

120 капс.

Повече детайли

30,50 лв

Освен за ускоряване на възстановяването след тренировка, тази добавка изпълнява и важна функция за детоксификация посредством следната комбинация:

- Разклонени аминокиселини (BCAAs): Това са комбинации от аминокиселините левцин, изолевцин, и валин, които имат възстановителни функции. Защо е нужен техния прием? Преди тренировка, те осигуряват защита и подсилват мускулната маса. При спортове за издръжливост те дават енергия без да черпят от резервите гликоген от мускулите, и забавят появата на умора. След тренировка, те ускоряват процеса на възстановяване, като реконструират засегнатите тъкани в резултат от интензивни тренировки.

- L-аргинин: Наред с различните свойства на тази аминокиселина, една от най-важните характеристики е, че тя допринася за детоксикацита на организма. Освен това, тя действа възстановително, подпомага  обмяната на веществата в организма и усвояването на протеините. По време на тренировка, тя играе роля на вазодилатация (увеличаване на притока на кръв към мускулите, известна също като "помпа"), която подобрява притока на кислород и хранителни вещества към мускулите.

- L-глутамин: Тази назаменима аминокиселина защитава и възстановява мускулната тъкан, както и същевременно защитава  гликогеновите резерви на организма. Освен това тя засилва функцията на имунната система и намалява "OTS" (След тренировъчния синдром).

- Витамин В6: от жизненоважно значение за метаболизма на аминокиселините и белтъчините.

Препоръчителен прием: Вземайте по 2 капсули преди тренировка и 2 капсули след.

Важно! Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба. 

Хранителни стойности

  за 100 гр. за 4 капс..
Енергия 584kj/373kcal 45kj/10kcal
Протеин 93,2 гр. 2,6 гр.
Въглехидрати < 1 гр. 0 гр.
Мазнини < 1 гр. 0 гр.
фибри 0 гр. 0 гр.
натрий < 1 гр. 0 гр.
L-Аргинин 11.3 гр. 320 мгр.
L-Левцин  29.1 гр. 820 мгр.
L-Изолевцин 14.5 гр. 410 мгр.
L-Валин 14.5 гр. 410 мгр.
L-Глутамин 11.3 гр. 320 мгр.
Витамин В6 77,92 мгр. 2 мгр. 142 %ПДД

 

Съдържание: Левцин, изолевцин, валин, аргинин, глутамин, желатин, противослепващи агент: магнезиев стеарат, Витамин В6 (пиридоксин HCl), Цветове: E171, E172.

 

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!