Skin Restoring Ceramides 350 mg

Life Extension

  • Изглажда фините линии и бръчки при появата им.
  • Хидратира и придава усещането за комфорт на кожата.
  • Насърчава нивата на здрави серамиди в стареещата кожа.
  • Съдържа концентрирани, клинично проучени пшенични серамиди.
  • 30 капсули

Повече детайли

30,70 лв

По-здрава кожа отвътре навън

Клиничните проучвания показват значително подобрение на хидратацията на кожата и появата на фини линии и бръчки при хора, които приемат хранителна добавка със серамиди. Тези епидермални мазнини помагат за задържане на влагата в кожата, защитават я и тя придобива здрав и младежки вид. С течение на времето естественото снабдяване на организма със серамиди се изчерпва, което затруднява поддържането на гладка, еластична и здрава кожа с напредване на възрастта.

 

По-гладка кожа

В двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване, здрави жени приемат 350 мг екстракт от серамид веднъж дневно в продължение на 12 седмици. В края на изследването се наблюдава изглаждане на бръчките, подобрена хидратация на кожата и обективно по-гладка и здрава кожа. Много от изследваните лица съобщават за подобрение в състоянието на кожата осем седмици след края на изследването, демонстрирайки трайната полза от добавката със серамид.

 

Подобрена хидратация и комфорт

В друго двойно-сляпо, плацебо-контролирано клинично изпитване 51 здрави жени приемат 350 мг серамидно масло всеки ден в продължение на 3 месеца. Отчетени са измерими подобрения в хидратацията на кожата на ръцете и краката и по-гладка, еластична и здрава кожа.

В още едно проучване клиничната оценка установява забележими подобрения в мащабирането и грапавостта на кожата и драстично подобряване на комфорта на кожата, както и значително по-добра хидратация в групата на хората, приемали серамид в сравнение с плацебо групата. 

 

Подкрепете здравата кожа отвътре

Добавката на LIFE Extension за възстановяване на кожата е направена с точно същото ултра чисто пшенично масло от серамид като в споменатите изследвания. Добавете серамидите към хранителния си режим и подхранете кожата си отвътре.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Ceratiq® 

Екстракт от пшеничено масло /Tricicum vulgare/, осигуряващ гликолипиди, фитосерамиди, гликозилсерамиди.

350 mg 350 mg

Дозировка: по 1 капсула дневно.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!