Joe Weider Victory L-Carnitine 1500

Weider

За да получите максимални резултати се препоръчва приемането на 1500 мг. Л-карнитин съчетано с аеробни упражнения, тъй по този начин основната енергия нужна на тялото идва от изгарянето на мазнините. 

100 капсули

Повече детайли

29,00 лв

L-CARNITINE 1500

L-Carnitine е аминокиселина, отговорна за транспортиране на натрупаните мастни киселини в мастните депа до митохондриите, където там се изгарят и трансформират в енергия.

Има два вида карнитин: L-carnitine и D-carnitine, но само първия е биологично ефективен! Човешкия организъм може сам да произвежда L-carnitin, както и да си го набавя от различни видове храни. За жалост обаче набавянето на L-carnitine по тези начини е недостатъчно за процеса на изгаряне на мазнини, за това трябва да се приема под формата на хранителни добавки. За да получите максимални резултати се препоръчва приемането на 1500 мг. Л-карнитин съчетано с аеробни упражнения, тъй по този начин основната енергия нужна на тялото идва от изгарянето на мазнините.  

Ние препоръчваме съчетанието на този продукт с WEIDER CFM протеин, за тези които спазват ниско въглехидратни диети или целят изгаряне на мазнини и запазване на мускулната маса.

Начин на употреба: Приемайте по 4 капсули около 40 минути преди тренировка или физическо натоварване.

Хранителна стойност

За  100g

За 4 капсули

L-Carnitine

51 g

1500 mg

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!