L-Carnitine 3000

Fitness Authority Nutrition

 3 дози за 3 тренировки само в една ампула!;
3000 мг L-карнитин в 100 мл;
Подкрепя окисляването и транспорта на мастни киселини;
Подходящ за дами;
Без добавена захар;
Повишава издържливостта и аеробния капацитет;

   12 x 100 мл,

Повече детайли

33,00 лв

 ➡ Покдрепя сърдечното здраве;
➡ Защитава мускулите по време на ограничителни диети;
➡ Подкрепя следтренировъчното възстановяване;
➡ Притежава силен противоуморен ефект;
➡ С добавен витамин Б-6 за по-добро усвояване и повече енергия;
➡ С добавени пептиди PeptoPro за максимален ефект;
12 ампули по 100 мл в 1 кутия!!!

Хранителната добавка L-Carnitine 3000 доставя 3000 мг L-карнити с всяка ампула от 100 мл.

L-карнитинът е жизненоважен за транспорта на мастните киселини през вътрешните и външи митохондриални мембрани, защото засилва производството на ензима карнитин палмитолтрансфераза l и ll, който е ключът за мембранното транспортиране на мастните киселини. На практика, L-карнитинът се свързва с мазнините в депата и ги транспортира до митохондриите, където се използват като източник на енергия по време на тренировка.

Освен това, l-карнитинът обединява свободните Ацетил-КоА (коензими) произведени по време на работа на мускулите, като по този начин предотвратява натрупването на млечна киселина. Това означава, че l-карнитинът позволява по-дълги и интензивни тренировки и в същото време забавя умората и мускулната треска.

В L-Carnitine 3000 са добавени витамин Б-6 и казеинови пептиди PeptoPro, които въздействат положително върху метаболизма и стимулират потентността на L-карнитина. Крайният резултат е повече енергия и по-изчистено тяло.

FA™ Nutrition L-Carnitine 3000 е универсална хранителна добавка, която се използва от: професионални спортисти и активни любители, които желаят да подобрят фигурата и благосъстоянието си.

Комбиниран с подходяща диета и тренировъчна програма, L-Carnitine 3000 на Fitness Authority® Engineered Nutrition ще Ви помогне да постигнете личните си цели.

Препоръчителна употреба: 1 порция - 1/3 ампула (33 мл) 30 мин преди тренировка. Разклатете преди употреба. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!