Лецитин Lecithin

Natural Factors Canada

Допринася за нормалната концентрация на холестерола, за нормалната функция на мозъка и черния дроб, за защита на клетките от оксидативен стрес, за усвояването на мастноразтворимите витамини и за нормалното функциониране на обмяната на веществата.

Опаковка: 90 софтгел капсули

Повече детайли

22,00 лв

Lecithin

Действие: Всички клетки в човешкото тяло са обвити с мембрана, съставена главно от есенциални мастни киселини под формата на съединения, известни като фосфолипиди. Основният фосфолипид в човешкото тяло е фосфатидилхолин. Обикновено добавките фосфатидилхолин, налични в търговската мрежа, са получени от соев лецитин. Тези препарати обикновено се използват като съпътстващо средство при болни от Алцхаймер, биполярна депресия, повишени нива на холестерол и чернодробни нарушения. Лецитинът е добър източник на холин, който е много полезен за черния дроб и нервната система. Лецитинът също така помага на правилното храносмилане и усвояване на основни мазнини и мастноразтворими витамини. Лецитинът на Natural Factor е произведен от неизбелени зърна, който ще подобри чернодробната функция, ще подпомогне храносмилането на мазнините, ще помогне за защита на артериите от натрупване на холестерол, както и като профилактика срещу образуването на камъни в жлъчката и бъбреците.
Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Лецитин /неизбелван/ 1200 mg 3600 mg
от соеви зърна    
Други съставки: Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода). Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

 

 

Дозировка: До 3 софтгел капсули на ден, с храна.

Забележка: Не се препоръчва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Производител: Natural Factors, Canada

Препоръчителна дневна доза: 3600 mg

Странични ефекти: Няма наблюдавани

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!