Масло от вечерна иглика

Nature's way

Подобрява усвояването на Калций от организма. За здрави кожа, простата и стави. Намалява риска от заболявания на гърдите при жени в менопауза. Поддържа нервната система, облекчава симптомите на ПМС (предменструален синдром).

Опаковка: 1300мг.х 60 софтгел капсули

Повече детайли

44,60 лв

Evening Primrose Oil

Действие:
Вечерната иглика е диво растение, което лесно се отглежда и у дома. Вечерната иглика има яркожълти цветове, които се отварят след настъпването на нощта и умират преди изгрев слънце. На следващия ден разцъфват нови. Родината и е Южна Америка, но през XVII в. е пренесена в Европа, където бързо се разпространява като билка и градинско цвете.
Вечерната иглика помага за регулиране на теглото и за запазване на по-млада кожа. Облекчава и симптомите на предменструалния синдром при жените. Маслото на вечерната иглика се използва при профилактика на злокачествените заболявания на женските полови органи.
Билката помага и на хора, пристрастени към алкохола. Приемането на маслото намалява алкохолния глад на организма и помага на черния дроб и бъбреците да се въстановят.
Вечерната иглика помага и при различни възпалителни процеси в организма. Специалистите я препоръчват и за засилване на имунната система след вирусни заболявания като грип и при различни екземи или възпаления на кожата.
Маслото от вечерна иглика на американската  фирма Nature’s Way е 100 % натуралнo. Произведено е от ръчно събрани и ръчно почистени семена, тествани за чистота и ефективност и внимателно пресовани.
Други съставки: желатин (капсула), глицерин, дестилирана вода. Студено пресовано, нерафинирано и нефилтрирано масло. Не съдържа ГМО, хексан и транс мазнини. Не съдържа химически добавки, захари, нишесте, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

 

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Масло от семена на  иглика в което се съдържат: 1300 mg    3900 mg
Омега-6 мастни к-ни като:  1000 mg  

3000 mg

Линолова к-на  880 mg   2640 mg
Гама линоленова к-на 120 mg  360 mg
Омега-9 мастни к-ни като олеинова к-на 70 mg 210 mg
Общо мазнини    1 g 3 g
Калории в мазнините 10 30
Наситени мазнини 0 g 0 g
Транс мазнини  0 g 0 g
Полинаситени  1 g 1 g
Мононаситени   0 g 0 g
Холестерол  0 mg 0 mg
Енергийна стойност 10 Cal 30 Cal

Разфасовки:

Приложение: Подобрява усвояването на Калций от организма. За здрави кожа, простата и стави. Намалява риска от заболявания на гърдите при жени в менопауза. Поддържа нервната система, облекчава симптомите на ПМС (предменструален синдром).

Дозировка: По 1 капсула от 2 до 3 пъти дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Производител: Nature’s Way products, Inc., USA

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!