Висококачествено рибено масло

Controlled Labs

  • Високо съдържание на EPA/DHA мастни киселини
  • Ентерично покритие на дражетата
  • Изключителен вкус на цитрусови плодове
  • Витамин Е за предпазване на рибеното масло
  • Без наличие на тежки метали и други токсини
  • 120 дражета

Повече детайли

40,00 лв

Orange OxiMega™ Fish Oil- концентрирано и висококачествено рибено масло за всеки един атлет и любител!
Orange OxiMega™ Fish Oil е продукт, който съдържа най-важните омега-3 мастни киселини, с произход от рибено масло. Orange OxiMega™ Fish Oil е изключително важно за всеки един атлет, поради есенциалните му функции в редица процеси в тялото. Множество известни треньори със световен авторитет, препоръчват рибеното масло като най-важната добавка за всеки спортист и сериозно трениращ.
 
Мнозина не осъзнават колко важни са комбинираните продукти за тренировъчния процес. Пирамидата на успеха се изгражда не само с протеин, креатин или други общоизвестни добавки, но и с редица други, които са от изключително значение за мускулоизграждащите процеси в тялото. Orange OxiMega™ Fish Oil е продукт, който е разработен да ви помогне да изградите стабилна основа, на която да надграждате желаните резултати, които търсите от тренировъчния процес. Комбиниран с Orange Triad™, този продукт ви доставя всички общи хранителни съставки  като омега мастни киселини, витамини, минерали, екстракти от плодове и зеленчуци, храносмилателни ензими, имуностимулатори, протектори на ставите и хрущялите и защита за сърдечно-съдовата система.
Orange OxiMega™ Fish Oil съдържа високо качествен източник на омега мастни киселини EPA(еикозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина) от скандинавска риба. Здравословните мастни киселини са от изключително значение за всички клетки в организма и играят ключова роля в мускулоизграждащите процеси. Приемът на този висококачествен чист извлек Ви доставя 60% DHA/EPA(Докозахексаенова и Еикозапентаенова киселин). Таблетките са с ентерично покритие, което ги прави устойчиви на стомашните сокове, за да могат да попаднат и да се усвоят пълноценно в тънките черва. Още повече, тези таблетки са с приятен вкус и мирис и техният прием ще ви доставя несравнимо удоволствие. Извлеченото рибено масло в  Orange OxiMega™ Fish Oil не съдържа никакви вредни и токсични съставки, то е прецизно пречистено на молекурлярно ниво и съдържа витамин Е, за да се гарантира отличното качество.
 
Положете стабилни основи за отлично здраве и максимални резултати във фитнеса с Orange OxiMega™ Fish Oil - незаменимите съставки в един продукт!

Начин на употреба:

1 доза дневно с храната.

Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Мастни киселини
Vitamin E (as E-acetate) 20 IU
Mixed Fatty Acids 800 mg
Cholesterol 4 mg
Polyunsaturated Fat 2 g
Fat 2 g
Omega-3 Fatty Acids 2 g
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 800 mg
DHA (Docosanexanoic Acid) 400 mg
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!